Να μείνει ζωντανός στη μάχη της τετράδας!

Σήμερα στις 17:00 θα η ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League.
Να μείνει ζωντανός στη μάχη της τετράδας!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio και τηλεοπτικά -σε παράλληλη μετάδοση- από το Novasports 2. 

Το scouting του αντιπάλου:

Ο Κόροιβος αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση με 7 νίκες και 17 ήττες, δίνοντας μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία. Το τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, η τελευταία νίκη για την ομάδα της Ηλείας ήρθε στις 4 Μαρτίου τότε που νίκησε τον Απόλλων Πατρών, από τότε μετράει 4 ήττες σερί από Λαύριο, ΑΕΚ, Τρίκαλα και Ρέθυμνο. Μετά από 24 αγώνες πρωταθλήματος ο Κόροιβος σκοράρει κατά μέσο όρο 72,9 πόντους ανά παιχνίδι ενώ έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος καθώς σε κάθε παιχνίδι δέχεται 84 πόντους μέσο όρο. Προπονητής είναι ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Players to Watch: Toddrick Gotcher, Markel Starks

Toddrick Gotcher:(13,29 ppg , 5,83 reb) Ο νεαρός άσσος από τις ΗΠΑ στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τα στατιστικά του. Είναι πρώτος ριμπάουντερ στην ομάδα του παρά το ύψος του (1,84 μ.) και δεύτερος στο σκοράρισμα.

Markel Starks:(14.17 ppg , 5,17 ast) Ήρθε στα μισά της χρονιάς, ως αντικαταστάτης του Ken Brown, και έχει καταφέρει να γίνει πρωταγωνιστής της προσπάθειας της Αμαλιάδας να μείνει στην κατηγορία.

Το προηγούμενο παιχνίδι:

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Κόροιβου αυτήν την σεζόν έγινε στις 26 Δεκεμβρίου και ήταν και το τελευταίο για το 2016. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας επικράτησε 80-82 κάνοντας την ανατροπή, έχοντας βρεθεί στο -10 στην αρχή της 4ης περιόδου. Με ένα σερί 2-13 ο δικέφαλος εξάλειψε την διαφορά και με ένα καλάθι του Μιλιένοβιτς έφτασε τους 82 πόντους που ήταν αρκετοί για να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. MVP του παιχνιδιού ήταν ο Nenad Miljenovic με 13 πόντους , 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ , ενώ από κοντά ήταν Κλάντον (13π. 15ρ.) και Πέινερς (14π.) , ενώ από τον αντίπαλο Μιλουτίνοβιτς (18π.) και Γκότσερ (14π 4/5 τρίποντα).

Θυμηθείτε εδώ  τα highlights του παιχνιδιού του α' γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες...

Στο παρκέ:

Η μοναδική απουσία για την ομάδα μας θα είναι ο Nenad Miljenovic ο οποίος θα γυρίσει την Κυριακή από την Σερβία.

Οι διαιτητές του αγώνα είναι Μάνος - Πουρσανίδης - Μαλαμάς.

Διαβάστε ακόμη...