"Πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα ..."

O Sibert ήταν ο "ήρωας της τελευταίας στιγμής" στην PAOK Sports Arena αφού δικό του τρίποντο "σκότωσε" τον Απόλλωνα, χαρίζοντας τη νίκη στον Δικέφαλο!
"Πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα ..."

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Η σημερινή ήταν μία πραγματική σπουδαία νίκη, αφού μπορέσαμε και ξεπεράσαμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Από την αρχή της φετινής προσπάθειάς μας προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που συναντάμε. Το καλάθι που έβαλα, ήταν από την αρχή μια ωραία προσπάθεια, όπως και το ριμπάουντ του Κλάντον. Το δικό μου σουτ ήταν προϊόν της προσπάθειας όλης της ομάδας"

Για το εάν έχει ξαναπετύχει νικητήριο καλάθι, σχολίασε: "Έχω πετύχει και στο παρελθόν 5 ή 6 φορές καλάθι που έκρινε το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα, αλλά το σημαντικό είναι να έχεις καρδιά να αποφασίσεις και να σουτάρεις"

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, δήλωσε: "Η ομάδα δεν είχε σήμερα την αμυντική λειτουργία που θέλουμε να έχει. Σε κάποια σημεία δεν τα πήγαμε καλά αμυντικά, αυτό θα το δούμε στις προπονήσεις. Θέλουμε παίζουμε άμυνα όπως στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...