Επιστροφή με Fridriksson και Townes

Στο γήπεδο επέστρεψαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και την συνέχεια της προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (2/3, 18:45) στο PAOK Sports Arena για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Επιστροφή με Fridriksson και Townes
Photo Credits: @PAOK BC

O Marques Townes επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Elvar Fridriksson. Ο Ισλανδός γκαρντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 (με μία νίκη επί της Ουγγαρίας και μία ήττα από την Τουρκία στη λήξη του αγώνα που έγινε χθες στην Κωνσταντινούπολη). 

Ο Fridriksson αγωνίστηκε 36 λεπτά στο παιχνίδι της Κυριακής (με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασσίστ) και για τον λόγο αυτό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και αύριο αναμένεται να συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας.

Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (ίωση), ενώ αύριο το απόγευμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Michal Michalak, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας.  

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται την Τρίτη (27/2) με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) στο PAOK Sports Arena. 

Διαβάστε ακόμη...