Fridriksson: «Έχουμε έξτρα κίνητρο για τη ρεβάνς»

Ως ένα επιπρόσθετο κίνητρο θεωρεί ο Εlvar Fridriksson τη δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ιδιαίτερα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ mateco στο ματς πρωταθλήματος.
Fridriksson: «Έχουμε έξτρα κίνητρο για τη ρεβάνς»
Photo Credits: @PAOKBC

Ο Ισλανδός γκαρντ αναφερόμενος αρχικά στον αγώνα πρωταθλήματος και σε αυτά που θα προσπαθήσει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ mateco, είπε: «Είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο, τα οποία χρειάζεται να βελτιώσουμε και να αναπροσαρμόσουμε. Έχουμε τρεις νέους παίκτες και πρέπει να προσαρμοστούμε καλύτερα σε άμυνα κι επίθεση. Είναι κάποιες φορές ωραίο να αντιμετωπίζεις αμέσως μετά μια ομάδα από την οποία έχασες, γιατί θέλεις να πάρεις τη ρεβάνς κι αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο».

Μιλώντας για τη διαφορά που μπορεί από την διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, τόνισε: «Αυτή τη φορά δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας, όπως συνέβη την Κυριακή για τον Άρη ή όταν παίξαμε εμείς ως γηπεδούχοι στον πρώτο γύρο. Παίζουμε σε ουδέτερη έδρα, θα κριθεί το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Γι’ αυτό θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Ο Άρης είναι μια ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο. Παίζουν δυναμικά στην άμυνα, έχουν μέγεθος στη ρακέτα τους, αθλητικότητα, μπορούν να ελέγξουν τα ριμπάουντ και πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους».

Ο Elvar Fridriksson αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν στο Ηράκλειο… «Είναι ωραίο να αλλάζουμε παραστάσεις και να παίζουμε σε μια άλλη πόλη. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο και ελπίζω να γίνει μια πολύ όμορφη διοργάνωση», αλλά και στην άποψη που έχει διαμορφώσει από την μέχρι τώρα παρουσία του στο Ελληνικό μπάσκετ… «Είναι το καλύτερο επίπεδο στο οποίο έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου. Υπάρχει σκληρότητα και ποιότητα, πάντα υπάρχει ανταγωνισμός και πρέπει να είσαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ η εμπειρία εδώ και ελπίζω να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως παίκτης».

Διαβάστε ακόμη...