Τακιανός: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε»

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε και ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, το κίνητρο της ομάδας, αλλά και αυτά που (θα) πρέπει να αλλάξουν σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής…
Τακιανός: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε»
Photo Credits: @PAOKBC

«Είναι μία εντελώς διαφορετική διαδικασία. Στο πρωτάθλημα μετρά και ο πρώτος γύρος, όπου και κερδίσαμε. Η διαδικασία του νοκ άουτ κάνει το παιχνίδι ιδιαίτερο. Από το τελευταίο παιχνίδι μόνο χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγουν, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί την Κυριακή ήμασταν όπως θέλαμε μόνο για 25 λεπτά», είπε στην πρώτη του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσαρμογή των τριών νέων παικτών της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία μας σε ικανοποιητικό επίπεδο, ώστε να νιώθουν και οι ίδιοι ότι έχουν προσαρμοστεί. Σε τέτοιες καταστάσεις μετρά και η ψυχολογία, ώστε να καλυφθούν αυτά τα κενά με διάθεση και ομαδικό πνεύμα».

Σχετικά με την ψυχολογία της ομάδας και αυτά που μπορεί ή πρέπει να αλλάξουν ενόψει του αγώνα που θα γίνει αύριο στο Ηράκλειο, ο κόουτς Φώτης Τακιανός είπε: «Πάντα ο ηττημένος είναι έτοιμος να αντιδράσει. Είναι θέμα ψυχολογίας κατά πόσο έχει πληγωθεί η περηφάνειά σου. Προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να νιώσουν καλά μέσα στο σύνολο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά μπορούμε να εστιάσουμε στο πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες σε κάποιες διαδικασίες που θα προκύψουν στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Διαβάστε ακόμη...