Για την επιστροφή στις νίκες…

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών Carna, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:15.
Για την επιστροφή στις νίκες…
Photo Credits: @paokbc.gr website

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο Αμερικανός σέντερ Justin Alston, αναφερόμενος στον αγώνα του ΠΑΟΚ mateco με τον Απόλλωνα Πατρών Carna, απέναντι στον οποίο είχε κάνει το πρώτο του παιχνίδι ως παίκτης της ομάδας μας, τόνισε: “Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για μας και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτά που πρέπει. Έχουμε και δύο νέους παίκτες στην ομάδα μας, είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να τους κάνουμε πιο εύκολη την προσαρμογή και σίγουρα πιστεύω ότι μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη και να παίξουμε καλύτερα. Με την ίδια ομάδα έκανα κι εγώ το ντεμπούτο μου στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και θέλω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι γνωρίζω τι χρειάζεται για να κερδίσουμε και σίγουρα όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι αυτό”.

Διαβάστε ακόμη...