Έτοιμοι για το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς

Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 17:15 κι αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για το 2023!
Έτοιμοι για το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς

Με αυτό τον αγώνα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Stoiximan Basket League και ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το κομμάτι της σεζόν, προτού ξεκινήσει μια πολύ απαιτητική σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση με έμφαση στην τακτική.

Ο Αμερικανός φοργουορντ του ΠΑΟΚ mateco Michael Gilmore, αναφερόμενος στον αγώνα με την Καρδίτσα τόνισε: «Η Καρδίτσα είναι μία αξιόλογη ομάδα, αλλά νομίζω ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την κερδίσουμε. Από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, εάν κάνουμε αυτά που έχουμε πει, θα μπορέσουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για το Final8 του Κυπέλλου. Έχουμε και αρκετή ενέργεια ερχόμενοι από μία επιτυχημένη πορεία στο BCL, οπότε θεωρώ ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση για το αυριανό παιχνίδι. Είναι και μία εξαιρετική συγκυρία το γεγονός ότι πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Μπορούμε και πρέπει με την παρουσία μας στο γήπεδο να αποχαιρετήσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μαζί με τους φιλάθλους μας και να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους χαρούμενοι».

Διαβάστε ακόμη...