«Συγκέντρωση, ψυχολογία και επιβολή του ρυθμού...»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κλασικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Άρη Midea, που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο (16:30-ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
«Συγκέντρωση, ψυχολογία και επιβολή του ρυθμού...»
Photo Credits: @PAOK BC

Το πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική και με την συμμετοχή όλων των παικτών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Άρη τόνισε: 

«Το παιχνίδι της Κυριακής έχει την δική του σημασία, αλλά δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία με απώτερο στόχο να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Και σε αυτή την προσπάθεια κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία, ανεξάρτητα από τη διαφορετική υφή που έχει το παιχνίδι με τον Άρη. Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για να το κερδίσουμε. Σε αυτά τα ντέρμπι παίζει πάντα ρόλο η ψυχολογία και η συγκέντρωση. Η ψυχολογία έχει να κάνει με το πως θα αντιμετωπιστούν γενικότερα οι δυσκολίες ενός παιχνιδιού. Η συγκέντρωση αφορά κυρίως τα κομμάτια τακτικής που έχουν αποφασιστεί, κατά πόσο και σε τι ποσοστό θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και μέσα από τη διαδικασία της επιβολής του ρυθμού να μπορέσουμε να κρίνουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας. Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον που γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο».

Διαβάστε ακόμη...