"Έρχεται" η απάντηση του ΜακΓκραθ

Από sport24.gr: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα απαντήσει ο Ντόνι ΜακΓκραθ για το αν αποδέχεται την πρόταση που του έκανε ο Μάνος Μαλέλης να παίξει στον ΠΑΟΚ. "Αγκάθι" του θέμα του γάμου του.
"Έρχεται" η απάντηση του ΜακΓκραθ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να δώσει την απάντησή του ο Ντόνι ΜακΓκραθ αναφορικά με την πρόταση που του έχει κάνει ο Μάνος Μαλέλης για να παίξει στον "Δικέφαλο". Αυτή την ενημέρωση είχε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά μετά από επικοινωνία που είχε με τον ατζέντη του παίκτη.

Την Δευτέρα, όλα δείχνουν, πως ο ΜακΓκραθ θα απαντήσει και το θέμα είναι αν μπορούν να συνδυαστούν (και να "βολέψουν") οι ημερομηνίες των πιθανών υποχρεώσεών του στον ΠΑΟΚ με τον γάμο του που είναι μέσα στον Ιούνη (πριν τον γάμο, όμως, χρειάζονται και οι σχετικές ετοιμασίες γι' αυτόν και αυτό φαίνεται να αποτελεί "αγκάθι").

Αν βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα, καλώς... Αν όχι, τότε ο ΜακΓκραθ δεν θα παίξει στον "Δικέφαλο", παρ' ότι η πρόταση που του έχει γίνει είναι ικανοποιητική όσον αφορά το οικονομικό.

Διαβάστε ακόμη...