Απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλακ, έτοιμος για το ντέρμπι με τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται απόψε, αργά το βράδυ, ο Μίχαλ Μιχάλακ, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλακ, έτοιμος για το ντέρμπι με τον Άρη
Photo Credits: @sdna.gr website

Ο 30χρονος Πολωνός διεθνής γκαρντ/φόργουορντ, που ανακοινώθηκε χθες από τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτης του Άντριου Χάρισον, αποτελεί ακόμα έναν νέο παίκτη στην ομάδα μέσα στο τελευταίο 20ήμερο μετά τους Μαρκίς Τάουνς και Σέσιλ Ουίλιαμς.

Ο Μιχάλακ θα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με το νέο του μπασκετικό περιβάλλον, τους νέους συμπαίκτες και τεχνικό τιμ και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Παράλληλα θα τρέξουν και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, αν και ο Μιχάλακ προέρχεται από φουλ δράση από το πολωνικό πρωτάθλημα, όπου έπαιζε με την Τσάρνι Σλουπσκ μέχρι πριν μερικές ημέρες. Στο τελευταίο του παιχνίδι, το περασμένο Σάββατο, πέτυχε 14 πόντους (7 ριμπάουντ και 3 ασίστ) στη νίκη  με 74-65 επί της Τρεφλ Σόποτ, ενώ τα φετινά του νούμερα είναι θελκτικά, έχοντας 16,6 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Παράλληλα ο νέος παίκτης του Δικεφάλου διαθέτει πλούσια εμπειρία από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως σε Ιταλία (Μπρέσια), Ισπανία (Σαραγόσα), Γερμανία (Μιτελντόιτσερ και Όλντενμπουργκ) και Τουρκία (Μανίσα).

Με τον ερχομό του Μιχάλακ στον ΠΑΟΚ ο Φώτης Τακιανός θα έχει και πάλι 7 ξένους διαθέσιμους παίκτες (Φρίντρικσον, Τάουνς, Ουίλιαμς, Μιχάλακ, Γκίλμορ, Άλστον, ΜακΝίς) και θα πρέπει να αφήσει έναν εκτός για το ντέρμπι με τον Άρη (11/2, 16:30). Ο Γκίλμορ πάντως ήταν εκείνος που «κόπηκε» από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ ο Μιχάλακ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Παλέ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμη...