Αντίδραση, «ρεβάνς» και πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Ηράκλειο, στο νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου...
Πηγή: paok24.com
Αντίδραση, «ρεβάνς» και πρόκριση
Photo Credits: @paok24.com website

Μόλις τέσσερις μέρες ημέρες μετά την ήττα στο Παλέ για το πρωτάθλημα (77-63), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ξανά τον Άρη, αυτήν τη φορά στο νοκ-άουτ προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Ειδικά μετά την ήττα της Κυριακής, το κίνητρο για το Φώτη Τακιανό και τους παίκτες του, πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερο, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στον ημιτελικό του Σαββάτου, όπου θα τον περιμένει ο νικητής του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ των πολλών νέων προσώπων, καλείται να έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από αυτήν που είχε την Κυριακή, αν θέλει να κερδίσει μια ομάδα όπως ο Άρης, η οποία είναι στο καλύτερο της μομέντουμ από την αρχή της σεζόν. Η βελτίωση σε πολλούς τομείς, σε σχέση με όσα έδειξε πριν τέσσερις ημέρες, είναι απαραίτητη, αλλά είναι μεγάλο ερωτηματικό αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να την παρουσιάσει.

Κάποιο αγωνιστικό θέμα δεν υπάρχει, ο Μάικλ Γκίλμορ που «κόπηκε» ως 7ος ξένος στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει ακολουθήσει την αποστολή στο Ηράκλειο και θα φανεί σήμερα, αν θα μείνει ξανά εκτός.

Ο Άρης είναι χωρίς τον Γκάλινατ στα τελευταία παιχνίδια του και φυσικά δε θα τον έχει ούτε στο Final 8, ενώ ο Φίλλιος ταξίδεψε με την αποστολή, αν και δεν είναι στο 100%.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τσιμπούρης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 21:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 5 HD.

Διαβάστε ακόμη...