Ορίστηκε το Άρης-ΠΑΟΚ

Δύο σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco μέχρι τη διακοπή της Basket League για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: forzaonline.gr
Ορίστηκε το Άρης-ΠΑΟΚ
Photo Credits: @forzaonline

Απομένουν δύο αναμετρήσεις για τον Δικέφαλο, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ώστε να πάρει βαθμολογική «ανάσα» και να ανέβει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση του γκρουπ ενόψει του Κυπέλλου.

Αρχικά, το ερχόμενο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πατρών στην Πυλαία στις 17:15 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Το εν λόγω παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί, έπειτα, η αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την 18η αγωνιστική. Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 16:30, με τις δύο ομάδες να έχουν και δεύτερο «ραντεβού», μετά από τέσσερις μέρες. ΠΑΟΚ και Άρης θα αναμετρηθούν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, στις 15 Φεβρουαρίου θα έρθουν και πάλι αντιμέτωποι στα «Δύο Αοράκια» με το διακύβευμα να είναι ένα εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Διαβάστε ακόμη...