Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Νέος Ηρακλής

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Βαρβάρας Μυλωνάκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επί του Νέου Ηρακλή με 92-55, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Νέος Ηρακλής
Photo Credits: @acpaok

Άγγελος Αγγελίδης:

«Πριν από το παιχνίδι, λέγαμε όλη την εβδομάδα ότι δεν πάμε να κερδίσουμε, πάμε να οδηγήσουμε το σκορ όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί ξέραμε τις δυνατότητες μας. Ο Ηρακλής δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που ήταν στον πρώτο γύρο, έχουν αλλάξει πάρα πολλά, και πάλι θέλει μεγάλη δύναμη τόσο από τις παίκτριες του Ηρακλή, όσο και από το σταφ, ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατάσταση, διότι άλλαξαν τα πάντα. Στην αρχή της χρονιάς είπα ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, δεν είναι κερδίζω ένα παιχνίδι 20 πόντους, πανηγυρίζω και τελείωσε. Μπορέσαμε πήραμε την διαφορά, με το πολύ παραπάνω μάλιστα, με διπλάσιο σκορ. Βρέθηκαν πολλές παίκτριες σε καλή μέρα, πρώτη φορά έχουμε 43% στο τρίποντο, και αυτό έγινε διότι προπονηθήκαμε πολύ. Κάθε φορά που σουτάραμε, το κάναμε για να βάλουμε. Στα σημεία που είπαμε να κερδίσουμε το κάναμε. Πιστεύω ότι δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο ότι έχει την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει σήμερα, αυτό ήταν το κλειδί, η άμυνα, και ό,τι βγάζαμε από την άμυνα το... τρέχαμε με 20 αιφνιδιασμούς. 

Πραγματικά εύχομαι περαστικά στην Κιλαζίδου, δεν μπορώ άλλες ατυχίες, ειλικρινά. Μας έχουν καταραστεί, δεν μπορώ να το μεταφράσω αλλιώς. Έχουμε δύο χιαστούς, και τώρα χτύπησε η Κιλαζίδου, η οποία δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ελπίζω πραγματικά να είναι καλά, διότι την χρειαζόμαστε, είναι η αρχηγός της ομάδας, ο βασικός πυλώνας. Σήμερα, η Μυλωνάκη έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Για εμένα αυτή είναι η Μυλωνάκη, και της το έχω πει κιόλας. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλες, όποια έπαιξε, από το ένα λεπτό που έπαιξαν οι μικρές μας, έως και τα 39 τα οποία έπαιξε η Ουόκερ». 

Βαρβάρα Μυλωνάκη:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Ηρακλή, είναι μία καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε τη νίκη και την διαφορά. Χαίρομαι για την ατομική μου διάκριση, αλλά όπως βλέπουμε και στο ταμπλό του σκορ, έχουν βάλει πολλά κορίτσια πάνω από 10 πόντους, και αυτό με χαροποιεί. Αφιερώνω τη νίκη στην Κατερίνα Τόλη, η οποία τραυματίστηκε, και η νίκη είναι δική της. Θέλω να δώσω περαστικά στην αρχηγός της ομάδας, Χρύσα Κιλαζίδου, η οποία χτύπησε στην αρχή του αγώνα. Συνεχίζουμε να πάρουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μένουν». 

Διαβάστε ακόμη...