Με στόχο την υπέρβαση!

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των "32" του Eurocup, o Δικέφαλος υποδέχεται στην PAOK Sports Arena τη Bαλένθια...
Με στόχο την υπέρβαση!

 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια, διατηρώντας έτσι τις ελάχιστες (κυρίως μαθηματικές) ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση τόνισε: "Θέλουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, πως θα κυλήσουνε τα αποτελέσματα και τι καταστάσεις μπορεί να δημιουργηθούνε. Ξέρουμε ότι η Βαλένθια είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, είναι ομάδα στην κυριολεξία, γρήγορο μπάσκετ, πολύ γυμνασμένα κορμιά και οι ψηλοί τους και οι περιφερειακοί παίκτες είναι σαν να έχουν βγει από ένα καλούπι, παίζουν πάρα πολύ σκληρή άμυνα, τρέχουν το γήπεδο, είναι πολύ καλοί έξω από τα 6:75, μεταφέρουν την μπάλα πάρα πολύ καλά από τη μια πλευρά στην άλλη, είναι μια ομάδα την πρέπει να την αναλύσεις πάρα πολύ και να μπορέσεις να εστιάσεις σε ορισμένα αδύνατα σημεία τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν, όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα παρουσιάσουν και στο δεύτερο μεταξύ μας, και να μπορέσεις να έχεις διάρκεια στη δικιά σου απόδοση"

Mεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει η απουσία του Κώστα Βασιλειάδη. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα και θα απέχει από κάθε δραστηριότητα της ομάδας για τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά την Βαλένθια η Ισπανική ομάδα δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι φιγουράρει στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος  του κορυφαίου ίσως στην Ευρώπη, ούσα αήττητη, ενώ το συνολικό φετινό της ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις είναι 30-2, 30 νίκες, 2 ήττες. Μάλιστα οι δύο μοναδικές ήττες στην σεζόν προήλθαν από την ίδια ομάδα την Λιμόζ στον όμιλο του Eurocup.

Ο φοργουορντ της Βαλένθια Τζον Σούρνα δήλωσε για την σημερινή αναμέτρηση: «Μάθαμε πως ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι με τον εχθρό του, οπότε υποθέτουμε πως μάς περιμένουν θυμωμένοι. Είναι πολύ σκληρή ομάδα που φαίνεται πως έχει ένα πολύ καλό πλάνο. Αν χάσουν, θα μείνουν εκτός, οπότε θα τα δώσουν όλα. Φυσικά, και εμείς έχουμε ανάγκη τη νίκη για να επιστρέψουμε και θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε, αν παίξουμε όπως ξέρουμε»

Eρωτηματικό για το σημερινό παιχνίδι είναι η προσέλευση του κόσμου στο Παλατάκι. Στο ματς με τον άρη δόθηκε ομολογουμένως εντυπωσιακό παρόν από τους οπαδού του Δικεφάλου. Μένει να αποδειχθεί αν θα υπάρξει συνέχεια...

Διαβάστε ακόμη...