"Κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα"

O Ούρος Ντούβνιακ, στο πλαίσιο της media day της ΚΑΕ ενόψει του αγώνα για το Eurocup, αναφέρθηκε -μεταξύ των άλλων- στα σημεία στα οποία θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ την Oldenburg...
"Κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

Για τη σπουδαιότητα του αγώνα της Τρίτης δήλωσε: "Σαφώς και είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, μετά τη νίκη που κάναμε με τη Λιμόζ την περασμένη εβδομάδα. Αν υπολογίσουμε ότι παίζουμε με την Oldenburg δύο παιχνίδια συνεχόμενα, ένα εδώ και ένα εκτός έδρας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Βαλένθια είναι το φαβορί του ομίλου και ομάδα χωρίς ήττα ακόμη φέτος στις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, η 2η θέση πιστεύω ότι θα κριθεί μεταξύ της δικής μας ομάδας και της Oldenburg. Υπό αυτήν την έννοια είναι σημαντικό το αυριανό παιχνίδι".

Για το τι γνωρίζει για τη γερμανική ομάδα...: "Όπως όλες οι καλές ομάδες έχουνε καλυμμένες όλες τις θέσεις, μπορούνε να κάνουνε πολλά καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Για παράδειγμα έχουνε πολύ καλούς γκαρντ, αλλά και πολύ καλούς ψηλούς, δεν μπορείς να τους αφήσεις, γιατί όλοι έχουν τη δυνατότητα να σουτάρουν, όπως επίσης έχουνε και τη δυνατότητα να πάνε σε πολύ υψηλό σκορ. Οπότε θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να τους αντιμετωπίσουμε"

Αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ είναι στο καλύτερο σημείο του στη σεζόν, σημείωσε: "Κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, αλλά σίγουρα μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Το θετικό για εμάς είναι πως όσο περνάει ο καιρός συνεχώς βελτιωνόμαστε"

Σε ερώτηση αν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα απάντησε: "Δεν σκέφτομαι τι κάνω εγώ στο παιχνίδι, σε άλλο παιχνίδι μπορεί να παίξεις καλά σε άλλο όχι. Σημασία έχει όταν μπαίνεις στο γήπεδο και έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις την ομάδα, να το κάνεις" 

Διαβάστε ακόμη...