Πακέτα εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Eurocup…

O ΠΑΟΚ συμμετέχει στους «32» του Eurocup και είναι στον πιο ιστορικό και έναν από τους πιο ισχυρούς ομίλους της διοργάνωσης...
Πακέτα εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Eurocup…

Aντίπαλοί του θα είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας Limoges, η πανίσχυρη Khimki από την Ρωσία και η Ιταλική Cantu των 11 Ευρωπαϊκών τίτλων.

Και για τα εντός έδρας παιχνίδια της φάσης των «32» του Eurocup, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν σε ειδική προνομιακή τιμή πακέτα εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 20€ και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες με Cantu (14/1/2015), Khimki (21/1/2015) και Limoges (4/2/2015).

H διάθεση των πακέτων εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη μέσω Internet (https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProduct.html...) από όπου οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να κλείσουν την θέση τους στο PAOK Sports Arena για τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια (στην τιμή των δύο) και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι...

Τα πακέτα εισιτηρίων των 20€, ισχύουν για όλες τις θύρες του γηπέδου (και για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111), εκτός από τις θύρες VIP 1,2,3,4,5, Gold και Lounge.

Από την επόμενη εβδομάδα θα διατίθενται πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες του Eurocup και από το PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών White και Black δεν ισχύουν για τους αγώνες του Eurocup.

Διαβάστε ακόμη...