Με Buducnost για το Eurocup...

Tην Buducnost από το Μαυροβούνιο, υποδέχεται στην Paok Sports Arena η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του φετινού Eurocup...
Με Buducnost για το Eurocup...

Οι παίκτες του Μαρκόπουλου με τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια που έδωσαν ως τώρα, κερδίζοντας τη Buducnost ενισχύουν σημαντικά τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, κατά τη διάρκεια της χτεσινής "Media day", τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη, με πλήρες ρόστερ και παίκτες που έχουν παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι η Buducnost είναι καλύτερη από πέρσι, στη θέση των γκαρντ για παράδειγμα δεν είναι μόνο ο Capin, αλλά και οι δύο Αμερικανοί ο Cook και ο Reynolds (δεν ήρθε Θεσσαλονίκη). Η Buducnost είναι πρώτη σε απόδοση πόντων στη διοργάνωση από transition game και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να "παλέψουμε", να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας και να σταματήσουμε τα ύψη του αντιπάλου. Η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας στην προσπάθειά μας, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και φυσικά ισχύει και για τον αντίπαλό μας».

Ο Ιγκόρ Τζόβοβιτς, προπονητής της Μπουντούσνοστ είπε για το παιχνίδι... «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ και την ποιότητα του αλλά θα κάνουμε το παν να κερδίσουμε στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ κράτησε μεγάλο μέρος του κορμού που πέρσι μας κέρδισε δύο φορές. Έχει 4 Αμερικανούς που είναι οι βασικοί οδηγοί του παιχνιδιού. Άρα είναι μια έμπειρη ομάδα, έξυπνη και ξέρει σε κάθε στιγμή τι να κάνεις το γήπεδο. Αυτό επιβεβαιώνεται με τα αποτελέσματα της. Είναι αήττητη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχει μια ήττα. Θα είναι δύσκολη η δουλειά μας. Το ταξίδι για την Θεσσαλονίκη φέτος ήταν ευχάριστο, άνετο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Απών και από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και σύντομα όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ως τώρα συνολικά έξι φορές με τον ΠΑΟΚ να μετράει 4 νίκες και οι Μαυροβούνιοι 2. Θυμίζουμε πως πέρσι και πάλι για τη φάση των ομίλων, ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη με 96-95 χάρη σε τρίποντο του Dj Cooper στην εκπνοή, ενώ είχε πάρει διπλό στο Moraca Sports Center της Podgorica,,με 75-69.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Κιάρι (Ιταλός), Ρέιτερ (Γερμανός), Ρόντσαντ (Νορβηγός) 

Διαβάστε ακόμη...