ΠΑΟΚ-Zielona: Εισιτήρια και μίνι-πακέτα

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου 2014 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στο Eurocup, με αντίπαλο την πολωνική Zielona Gora.
ΠΑΟΚ-Zielona: Εισιτήρια και μίνι-πακέτα

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των μίνι πακέτων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Eurocup. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Zielona Gora θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 στις 7μ.μ.

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Pinar Karsiyaka, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Zielona Gora αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα και η νίκη θα δώσει περισσότερη αξία στο «διπλό» στη Σμύρνη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Zielona Gora, με απλά εισιτήρια, με μίνι-πακέτα για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Eurocup, ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Silver, Gold και Lounge, κάνοντας χρήση των καρτών διαρκείας τους.  

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Zielona Gora είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΔΙΑΖΩΜΑ

10€

WHITE/Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

BLACK/108, 109, 110, 111

25€

SILVER/VIP 1,2,5

50€

GOLD/VIP 3,4

100€

LOUNGE/VIP Lounge 

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Zielona Gora θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση  https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Οι τιμές των μίνι πακέτων για το Eurocup, τα οποία θα διατίθενται μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα της Τετάρτης είναι…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΔΙΑΖΩΜΑ

ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

MH KATOXOI

WHITE/Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

20€

30€

BLACK/108, 109, 110, 111

30€

40€

SILVER

---

75€

GOLD

---

150€

LOUNGE

---

300€

Διαβάστε ακόμη...