"Κάθε μέρα ωριμάζουμε σαν ομάδα"

Ο Jordan Sibert μιλώντας μετά το παιχνίδι με τη Varese, τόνισε μεταξύ των άλλων πως κάθε μέρα η ομάδα ωριμάζει όλο και περισσότερο...
"Κάθε μέρα ωριμάζουμε σαν ομάδα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Καλό παιχνίδι απόψε, ήταν μια πάρα πολύ καλή νίκη, μια ευκαιρία να επιστρέψουμε σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από μια πολύ δύσκολη ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά, προχωράμε και είναι ευκαιρία να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη και στο εκτός έδρας ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα"

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει αν είναι βέβαιος πως ήταν καλό το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απάντησε: "Παίξαμε όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε"

Σε ερώτηση αν έχει εικόνα από τα αποτελέσματα του ομίλου και αν ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες πρόκρισης, απάντησε: "Σίγουρα έχουμε πιθανότητες, καθώς κάθε νίκη σε πάει και πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων που θα φέρουν την πρόκριση, επικεντρωνόμαστε περισσότερο στο να πάρουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Όσες περισσότερες πάρουμε τόσο πιο κοντά είμαστε στην πρόκριση"

Για το ομαδικό πνεύμα που έδειξε η ομάδα: "Έχουμε αρχίσει να ωριμάζουμε σαν ομάδα, έχει αρχίσει ο καθένας και μαθαίνει πλέον τον άλλον, ξέρουμε πως αντιδρά. Είναι πάρα πολύ σημαντική η επιστροφή του Μαργαρίτη που βοηθάει στην άμυνα πάρα πολύ. Κάθε μέρα ξέρουμε όλο και καλύτερα πως θα μπορέσουμε να πάρουμε μία νίκη"

Για τη δική του παρουσία στο παιχνίδι, σχολίασε: "Όλα είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. Δεν πρόκειται να κλέψουμε την μπάλα να οι υπόλοιποι συμπαίκτες δεν είναι στη σωστή θέση στο γήπεδο. Δεν πρόκειται να σκοράρω αν δεν πάρω την μπάλα τη στιγμή που πρέπει. Άρα ότι πετυχαίνει ο καθένας οφείλεται στο πως λειτουργεί η ομάδα"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...