"Υπομονή και να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο"

Διαβάστε τα όσα είπε ο Μιλένκο Τέπιτς για το αυριανό (12/1) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λιμόζ...
"Υπομονή και να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο"

Για το βαθμό ετοιμότητας του Δικεφάλου, ανέφερε: "Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ταξίδια στον Κόροιβο και στη Βαλένθια. Δεν ήταν πάρα πολύ καλό το παιχνίδι μας απέναντι στην Καβάλα, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, ήταν μια πάρα οπλύ καλή πρόβα. Τώρα  είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Λιμόζ".

Όσο για το πού θα κριθεί το παιχνίδι με τους Γάλλους: "Το σημαντικό θα είναι να μπορέσουμε περιορίσουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα των αντιπάλων. Είναι πολύ αθλητική ομάδα όπως όλες οι γαλλικές. Είναι ομάδα που έπαιζε στην πρώτη φάση της Euroleague. Τρέχουν, αλλά αν εμείς δείξουμε υπομονή και βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή πιθανότητα να κερδίσει".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί φορώντας το ευρωπαϊκό του κουστούμι να πάρει μία μεγάλη νίκη: "Σίγουρα δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές ανάμεσα στη Λιμόζ με τις ομάδες όπως η Σαράτοφ και η Μπεσίκτας που κερδίσαμε. Κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία από μόνο του, άλλος παίκτης και άλλο σύστημα θα παίξουν ρόλο. Έχουμε και την εμπειρία και το μομέντουμ να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας μέχρι το τέλος".

Διαβάστε ακόμη...