"Συγκέντρωση για 40 λεπτά"

Ο Γιώργος Δέδας στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ των άλλων, πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει στο παιχνίδι με τη Λιμόζ, να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένος... 
"Συγκέντρωση για 40 λεπτά"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά είπε: "Ξέραμε πως εφόσον περάσουμε στους 32 θα έρθουν ομάδες από Euroleague, θα έρθουν οι καλές ομάδες που συνεχίσανε. Τη Λιμόζ την παίξαμε και πέρσι, έχει αρκετούς παίκτες από το περσινό ρόστερ και φέτος. Είναι μια ομάδα που δεν πάει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχασε την πρώτη αγωνιστική στο Eurocup, όπως και εμείς χάσαμε στη Βαλένθια, οπότε θα έχουν έξτρα κίνητρο.  Έχει πολλούς παίκτες, πήρε και τον Μακάλεμπ -παίκτη επιπέδου Euroleague και αυτομάτως  ανέβηκε η δυναμική της". 

Για τη Λιμόζ, ανέφερε: "Είναι μία τυπική γαλλική ομάδα, προσπαθεί να τρέξει, έχει αθλητικούς παίκτες. Έχει 2-3 παίκτες οι οποίοι σουτάρουν τρίοντα στον αιφνιδιασμό και τώρα με τον Μακάλεμπ θα προσπαθήσουν να παίξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι ομάδα η οποία στηρίζεται στην περιφέρεια, οι ψηλοί είναι συμπληρωματικοί".

Όσο για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: "Θέλουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο. Το παιχνίδι θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση, είναι μία ομάδα η οποία θα σε τιμωρήσει αν δεν προσέξεις. Θέλουμε το πλάνο σε άμυνα και επίθεση, να μην τους δώσουμε γήπεδο και να μην τους επιτρέψουμε να νιώσουν άνετα στο γήπεδό μας μέσα".

Διαβάστε ακόμη...