Ο ΠΑΟΚ στη Σμύρνη για το Pinar Cup 2015

Τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, θα πραγματοποιήσει το επόμενο τριήμερο ο ΠΑΟΚ στη Σμύρνη, συμμετέχοντας στο Pinar Cup 2015.
Ο ΠΑΟΚ στη Σμύρνη για το Pinar Cup 2015

Στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει η πρωταθλήτρια Τουρκίας Pinar Karsiyaka, θα συμμετέχουν ακόμη ο ΠΑΟΚ, η Trabzonspor και η TED Ankara.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ, την οποία θα ακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ταξιδεύουν στη Σμύρνη, οι καλαθοσφαιριστές: Uros Duvnjak, Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Θωμάς Κώττας, Nikola Markovic, Νίκος Καμάρας και Χρήστος Σαλούστρος.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί, αλλά θα είναι δίπλα στην ομάδα. Ο Γιώργος Δέδας λόγω προσωπικού προβλήματος, θα ταξιδέψει στην Σμύρνη την Παρασκευή το πρωί και δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο τουρνουά, την Πέμπτη με την Trabzonspor.

Το πρόγραμμα του τουρνουά, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (live streaming) από το κανάλι της Karsiyaka στο youtube (https://www.youtube.com/user/kskbaskettv) είναι...

01.10.2015
17:00 TRABZONSPOR MEDİCAL PARK – ΠΑΟΚ
19:15 PINAR KARŞIYAKA – RÖNESANS TED ANKARA KOLEJLİLER

02.10.2015
17:00 RÖNESANS TED ANKARA KOLEJLİLER – ΠΑΟΚ
19:15 PINAR KARŞIYAKA – TRABZONSPOR MEDİCAL PARK

03.10.2015
13:45 TRABZONSPOR MEDİCAL PARK – RÖNESANS TED ANKARA K.
16:00 PINAR KARŞIYAKA – ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...