"Να βγάλουμε τα λαρύγγια μας..."

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης.
"Να βγάλουμε τα λαρύγγια μας..."


Αφορμή, αποτέλεσε το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στο "Παλατάκι" καθώς και η συνάντηση που είχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς με αντιπροσωπεία οργανωμένων φιλάθλων, με τον Χρήστο Καραμπέρη να τονίζει:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες: "Το κλίμα είναι το ίδιο με αυτό που υπήρχε όταν είχαμε νίκες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Και το παιχνίδι με τον Άρη και τη Λιμόζ κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό, δε τα καταφέραμε, συνεχίζουμε..."

Για την προσθήκη των Χαριτόπουλου, Σιναντίνοβιτς στο ρόστερ και το αν είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι: "Για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο δεν έχω αμφιβολία. Έχει παίξει και άλλες δύο φορές στον ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, είναι έμπειρος.

Σε ότι αφορά τον Σιναντίνοβιτς, από αυτά που έχω δει στις προπονήσεις, μπορώ να πω ότι είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς. Δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να σηκώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που είναι βαριά. Θα δούμε, ίσως και να είναι η έκπληξη του αγώνα..."

Για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να επαναληφθεί το Άρης - ΠΑΟΚ: "Υπήρξε πολύ παρασκήνιο. Το έχουμε πει, θα το πω ξανά. Για εμάς, υπεύθυνος είναι 100% ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ".

Για τη συνάντηση του Πρέλεβιτς με τους οργανωμένους οπαδούς: "Έχουν γίνει άλλες 2-3 τέτοιες συναντήσεις, όλες σε καλό κλίμα. Ο πρόεδρος τόνισε στα παιδιά, που ξέρουν ποιο είναι το καλό του σωματείου. Η ομάδα έχει μπροστά της δύο ντέρμπι.

Αυτό με τον Άρη και τον ημιτελικό κυπέλλου στις 21 Φεβρουαρίου, με όποια ομάδα και αν τελικά παίξουμε. Όσοι βρεθούν αύριο στο γήπεδο, δεν πρέπει να δώσουν την παραμικρή αφορμή για να μας τιμωρήσουν. Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και μετά ο ημιτελικός.

Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Άρη Πρέπει να κάνουμε υπομονή, ίσως υπάρξουν κάποιες προκλήσεις, ίσως υπάρξουν σφυρίγματα από τους διαιτητές που δεν θα μας αρέσουν. Όμως, πρέπει να βγάλουμε τα λαρύγγια μας και να μην πεταχτεί στο γήπεδο το παραμικρό αλλά ούτε να ανάψει πυρσός.

Είμαστε λίγο επιρρεπείς βέβαια εμείς σε αυτά. Μας έχουν στο στόχαστρο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Θέλω ο κόσμος, ο οποίος πονάει αυτή την ομάδα, να είναι προσεκτικός,

Για το ότι μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ φαίνεται πως το ντέρμπι με τον Άρη "κεντρίζει" περισσότερο τους φίλους του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. "Ο κόσμος πρέπει να είναι ενιαίος. Αυτό πιστεύω εγώ. Από τώρα έπρεπε να έχει χάσει ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι για μια στιγμή. Δεν πεθαίνει από ένα ματς. Το σημαντικό είναι πως οικονομικά είναι αυτάρκης. Θα τη φτιάξει την ομάδα ο Σαββίδης.

Έχει κάνει βέβαια πολλά λάθη, αλλά θα τη φτιάξει. Μπορεί να χρειαστεί δύο χρόνια, θέλει υπομονή. Την Κυριακή πρέπει να υπάρχουν στην Τούμπα 40.000 φίλοι του ΠΑΟΚ. Από την Τούμπα δεν πρέπει να περνάει κανείς και ας λένε ό,τι θέλουν ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης".

Για το πόσο κόσμο περιμένει αύριο στο "Παλατάκι": "Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου έχουμε πολύ καλή επαφή με τον κόσμο, ο οποίος πιστεύει τη διοίκηση και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και προχωράμε μαζί. Αυτή είναι η αλήθεια. Η προπώληση πάει καλά, πιστεύω πως το γήπεδο θα γεμίσει".

Για τη διαιτητική τριάδα του ντέρμπι: "Έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές. Έχουμε βέβαια κάποια προηγούμενα με τον Πηλοϊδη... Λέω ξανά όμως. Δε πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν. Έχουμε καλύτερη ομάδα, καλό προπονητή, για εμάς θα είναι μια δικαίωση να έρθει η νίκη.

Δεν πρέπει όμως να υπάρξει ούτε μία σύλληψη. Δε θα χαριστεί η Αστυνομία. Να το ξέρει ο κόσμος. Στο παιχνίδι με τη Λιμόζ, υπήρξε σύλληψη φιλάθλου μας, ο οποίος τελικά αθωώθηκε στη δίκη που μάρτυρας υπεράσπισης ήταν και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αύριο ό,τι συνέβη στο ματς του πρώτου γύρου και ο Άρης δε τιμωρήθηκε: "Όσοι το σκέφτονται αυτό, να το ξεχάσουν. Ο ΠΑΟΚ τα έχει με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Κατάφεραν να αδικήσουν τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουν τον Άρη, που πιστεύουν πως είναι δίπλα τους. Βοηθώντας τον Άρη, θέλησαν να περάσουν το μήνυμα σε όποιες ομάδες είναι στο πλευρό τους. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει πολλά παράπονα από τον ΕΣΑΚΕ".

Διαβάστε ακόμη...