«Πετυχαίνουμε όλους τους στόχους μας»

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα...
«Πετυχαίνουμε όλους τους στόχους μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

"Η πορεία είναι πολύ καλή. Η ομάδα έχει ξεπεράσει πολλά δύσκολα πράγματα και σε αγωνιστικό και σε διoικητικό επίπεδο. Έχει ψυχολογία και ρυθμό. Σίγουρα θα έρθουν και τα δύσκολα, αλλά δε φοβόμαστε και αυτό το έχουν καταλάβει και οι παίκτες. Σε εισαγωγικά δε φοβόμαστε, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Όποιος θέλει να μας κερδίσει, θα πρέπει να «φτύσει» αίμα. Καταφέραμε να κρατήσουμε δύο φορές τον καλύτερο Έλληνα προπονητή, γιατί μία ομάδα πήγε να μας διαλύσει.

Κάναμε μία ομάδα με καλούς και ποιοτικούς παίκτες, που σέβονται τη φανέλα. Επίσης, καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρώπης. Κάναμε 10 νίκες και ήδη σωθήκαμε, το λέω αυτό γιατί πάντα όταν έχεις αυτό το μπάτζετ πρέπει να έχεις το μυαλό σου και σε αυτό. Αυτή η ομάδα δίνει το 7+. Εμείς είμαστε στις επάλξεις, ανά πάσα στιγμή κάτι συμβαίνει.

Το βασικότερο ειναι ότι πληρώνουμε τα χρέη μας στην ώρα τους. Είμαστε σωστοί και απέναντι στο κράτος και στην ομάδα. Μέχρι σήμερα με τη βοήθεια χορηγών και ανθρώπων που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Σαββίδης, είμαστε αξιόπιστοι και δεν χρωστάμε πουθενά, όλα πληρώνονται. Το 2017 τελειώνει το δημόσιο.

Έμειναν καμία 30-40 χιλιάδες και είμαστε μέσα στις προθεσμίες για το 99. Τα χρέη μας προς το δημόσιο είναι εκεί που θέλουμε, είμαστε καλά, το παλεύουμε και τα καταφέρνουμε. Είμαστε δηλαδή μέσα σε όλους μας τους στόχους, πετυχαίνουμε σε όλα. Δεν είμαστε μόνοι, μας αγαπάει ο κόσμος και άνθρωποι όπως ο κύριος Σαββίδης", ανέφερε αρχικά. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέχεια:

Για την πορεία της ομάδας φέτος: "Κάποιοι είπαν ότι είμαστε τυχεροί, εγώ θεωρώ ότι είναι ικανότητα και πιστεύω στις δυνάμεις των παιδιών. Εμένα δεν μου λένε τίποτα μόνο οι αγώνες, βλέπω και τις προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή το μπάσκετ είναι το πιο επιτυχημένο τμήμα στο σύλλογο".

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: "Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα πουν να τιμωρηθεί ο Άρης, αλλά εδώ πετάχτηκαν μπουκάλια με ρετσίνα μέσα και αυτά έχουν καταγραφεί. Αυτή είναι η αλήθεια. Το αν το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Άρη, αυτό είναι επιτυχία του Άρη και μπράβο του. Ολιγώρησε η ΚΑΕ, έπρεπε να παρουσιαστούμε. Εδώ έγιναν όργια, δεν προστατεύσαμε όπως έπρεπε το συμφέρον της εταιρείας, ήταν λάθος".

Για το Κύπελλο: "Είναι αυτό που λέμε γιατί ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο, γιατί το μπάσκετ δεν είναι αξιόπιστο. Θέλει πιο πολύ οργάνωση, αυτοί που αγαπούν το άθλημα, μπορούν να το ανεβάσουν".

Για τον Σαββίδη: "Μόνο από τον ίδιο εξαρτάται. Εγώ δε θα θελα να μπω σε λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε τουλάχιστον εμείς να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Πιστεύω ότι θα εκτοξεύσει το σωματείο τα επόμενα χρόνια, αλλά πρέπει να τον κάνουμε να νιώσει της οικογενείας μας. Δεν γίνεται να τον βρίζουμε, πρέπει να ξέρουμε τι λέμε και που μιλάμε. Δεν πρέπει ο κόσμος να δίνει τα λεφτά τους σε άλλους και να λένε διάφορα πράγματα. Τα μηνύματα πρέπει να τα πάρουν όλοι. Τι κριτική να ασκήσουμε σε έναν άνθρωπο που έσωσε το σωματείο; Αυτός ο άνθρωπος ήρθε, καθάρισε τα χρέη, θα πληρώσει το ποσό που χρωστάει ο ΠΑΟΚ, ποιος τα έκανε όλα αυτά; Μπορεί να έχει κάποια πρόσωπα που δεν λειτουργούν σωστά, αλλά το βασικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα άτομο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πληρώσει. Ποιος παράγοντας μπορεί να τα κάνει αυτά πέρα από τον Μαρινάκη;".

Για το ενδεχόμενο να έρθει κάποιος επενδυτής στην ΚΑΕ: "Τα νούμερα είναι πολύ μικρότερα, από αυτά που άφησε η προηγούμενη διοίκηση. Φέτος δεν έχουμε χρέος, είμαστε θετικοί. Κάθε χρόνο βγάζουμε μείον τον ισολογισμό, δεν χρωστάμε. Αν θέλει κάποιος να κάνει δική του την ομάδα και ειδικά για τον Ιβάν Σαββίδη θα είναι ένα παιχνιδάκι".

Για το αυριανό παιχνίδι: "Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να πιάσει φουλ επίδοση. Να δει ο κόσμος το αφιέρωμα που έχετε και στο PAOK24, να δει τον κόσμο, το παιχνίδι. Τώρα είναι όλοι απαιτητικοί πολύ, θέλουν τίτλους και καλά κάνουν".

Για το μουσείο της ΚΑΕ που ετοιμάζεται: "Είναι μία συνεργασία με τον χορηγό μας, την εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε. Έχουμε κάνει έναν χώρο στα VIP και καλό είναι όποιος έχει κάτι, να τα στείλει στον κύριο Χορόζογλου, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά".

Διαβάστε ακόμη...