"Να κοιτάξουμε και παραπάνω"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη τύπου, υποστηρίζοντας πως το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα μέχρι στιγμής.
"Να κοιτάξουμε και παραπάνω"

Αναλυτικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ καλή εμφάνιση τη σκληρή άμυνα που παίξαμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα μέχρι στιγμής. Γυρίσαμε τη μπάλα, είχαμε πολλές επιλογές και αυτό μας έδωσε ευκαιρίες να βρούμε ελεύθερα σουτ ακόμα και λέι απ. Δε χάσαμε κανένα αμυντικό ριμπάουντ. Είχαμε πολύ λίγα λάθη, είχαμε πολλές ασίστ και αυτό είναι το μπάσκετ. Αν το κρατήσουμε σε διάρκεια ίσως η ομάδα μας να μπορεί να κοιτάξει και παραπάνω. Θα υπάρξουν καλές μέρες, θα υπάρξουν και κακές μέρες και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα αυτά".

Για το τι εννοεί με το να κοιτάξει και παραπάνω: "Αυτή τη στιγμή, να μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση".

Για την ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Όταν υπάρχει μεγάλο κίνητρο να θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ, βγάζουν πολλή ενέργεια και ο ένας τραβάει τον άλλο. Για αυτό βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι και στη συνέχεια θα βλέπουμε αυτό το θέαμα".

Για το αν η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πιο κοντά: "Δε μπορείς να πεις τίποτα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, η κάθε ομάδα μπορεί να παρουσιάζεται διαφορετική από παιχνίδι σε παιχνίδι και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Εμείς κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και στα επόμενα παιχνίδια".

Για το τι μπορεί να σημαίνει η αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Μάλλον ρεπό αύριο... Πολλές φορές όταν φεύγει κάτι από το πρόγραμμα μπορεί να σε αποσυντονίσει, να σε αφήσει να χαλαρώσεις και να σε παρουσιάσει τελείως διαφορετικό στο επόμενο παιχνίδι".

Για το τι εννοούν στην ομάδα όταν λένε ότι στο μέλλον θα είναι καλύτερη: "Εννοούμε ότι παίζεις καλά για κάποια λεπτά, εμείς θέλουμε να το μεγαλώσουμε. Εχουμε καλά διαστήματα αλλά θέλουμε να είμαι μεγαλύτερα. Σε άμυνα και επίθεση. Οπως και στη νοοτροπία. Για να κερδίσεις πρέπει να αισθάνεσαι πάντα ανασφάλεια και να είσαι διαρκώς στα «κόκκινα». Είναι στιγμές που το καλό μπάσκετ που βλέπετε είναι διαφορετικό από αυτό που εμείς ζητάμε. Οι αντίπαλοι έχασαν πολλά εύκολα καλάθια και θα μπορούσε να είναι διαφορετική η εικόνα. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις σαν ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...