ΠΑΟΚ Summer Basketball Program 2014

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε και για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ Summer Basketball Program 2014

Το ΠΑΟΚ Summer Basketball Program 2014, ωστόσο θα έχει αρκετές καινοτομίες, καθώς χωρίζεται σε δύο περιόδους. Ξεκινά στις 16 Ιουνίου 2014 με το Fundamentals Elementary Camp, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena και συνεχίζεται στις 23 Ιουνίου 2014 με το Off "Junior" season camp. Πάντα υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκου Σταυρόπουλου και την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του ΠΑΟΚ, αλλά και προπονητών... εκπλήξεων.

Στο Fundamentals Elementary Camp που ξεκινά την Δευτέρα 16/6 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 21/6, οι αθλητές θα διδαχθούν τα πολύτιμα στοιχεία της ατομικής τεχνικής μέσα από διάφορες μορφές ασκήσεων που θα μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδι, με μεθοδικότητα και με την σωστή οργάνωση. Η βάση του Camp είναι η επανάληψη και οι αθλητές μαθαίνουν μέσω της πράξης.

Το Off "junior" season camp, που ξεκινά 23/6 και ολοκληρώνεται 11/7 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για το παιδί, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των δεξιοτήτων τους, για να διασφαλιστεί το μέγιστο όφελος. Στις νέες καινοτομίες του καλοκαιρινού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα... εργαστούν για μία εβδομάδα στο Magic basketball camp. Ατομικά έντυπα αξιολόγησης από τον Νίκο Σταυρόπουλο με φωτογραφίες, σημειώσεις και παρατηρήσεις για τα λάθη τους στις βασικές δεξιότητες από ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή.

Επίσης σε δύο εβδομάδες με καθημερινές ατομικές προπονήσεις, ενδυνάμωση με πρόγραμμα εξειδικευμένου γυμναστή, μετρήσεις από το εργαστήριο Metrisis (ατομικά προγράμματα με τα οποία εστιάζονται στην ταχύτητα και αλτική ικανότητα. Πέρασμα από φωτοκύτταρα και μετρήσεις της ταχύτητας με μπάλα. Άλματα στο Ergo Jump και μετρήσεις της αλτικής ικανότητας με στόχο την βελτιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων και ανάπτυξη ατομικών ικανοτήτων. Οι αθλητές θα επικεντρωθούν σε ομαδική εργασία και οι προπονητικές μονάδες που θα ακολουθήσουν θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη εμπειρία για όλους τους campers. Μαζί μας για αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα του μπάσκετ, προπονητές έκπληξη με πολλή μεγάλη εμπειρία.

Πληροφορίες και επικοινωνία: coach Γιώργος Βαλαβανίδης (6975601645, [email protected], www.paokbc-academies.gr)

Διαβάστε ακόμη...