“Ο Άγιος Ιωάννης του ΠΑΟΚ”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Χρήστος Καραμπέρης, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας στον ARENA FM 89,4 για όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.
“Ο Άγιος Ιωάννης του ΠΑΟΚ”

Είπε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή πορεία: "Ξεκινήσαμε για είσοδο στην οκτάδα! Αυτός ήταν ο αγωνιστικός στόχος, με βάση το μπάτζετ, αλλά επειδή έγινε φοβερή δουλειά από τον προπονητή, τους παίκτες και πιστεύω και τη διοίκηση, φτάσαμε να διεκδικούμε την τρίτη θέση και ελπίζω να την κατακτήσουμε στον αυριανό (Κυριακή 1/6) αγώνα με τον Πανιώνιο. Πρέπει να πούμε ότι μας βγήκε και ο DJ Κούπερ, που αποκτήθηκε μετα από απόφαση Σταυρόπουλου και Χάρη Μαρκόπουλου και επίσης έκανε μια ακόμη φοβερή χρονιά ο Τσαϊρέλης, αλλά τι να πω για τον Μπόγρη, τον Τσόχλα, τον Χαραλαμπίδη που είναι φοβερός στα 38 του χρόνια, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Μαρκόπουλος τους έκανε μια αγαπημένη οικογένεια και έβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα στο γήπεδο".

Για την ανακοίνωση της "Νεάπολης", που μιλάει για "οπαδικό λάθος" και ζητάει από τον κόσμο να ενισχύσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: ¨Μπράβο στα παιδιά για την ανακοίνωση, εμείς τους έχουμε ανάγκη, είναι η ψυχή του ΠΑΟΚ όλοι οι οπαδοί του. Για να μην έρχονταν στο γήπεδο, κάτι δεν κάναμε καλά. Ο κόσμος έχει αλάθητο κριτήριο και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τους φιλάθλους μας. Εμείς δεν κάναμε κάτι σωστά και πρέπει να το βρούμε και να το αλλάξουμε για να γεμίζει του χρόνου το γήπεδό μας".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Εμείς στο μπάσκετ, τον φωνάζουμε... Άγιο Ιωάννη! Και χτες Παρασκευή μάς βοήθησε οικονομικά για να πληρώσουμε το ΙΚΑ, γιατί δεν έφταναν τα χρήματά μας. Ο κ. Σαββίδης είναι συμπαραστάτης μας, βοηθάει οικονομικά και έχει πεισθεί ότι κάνουμε σοβαρή δουλειά στην ομάδα μπάσκετ. Έχει άριστες σχέσεις με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και μιλάνε για όλα τα προβλήματα. Εάν είχαμε 1 εκατομμύριο ευρώ από αυτά που έδωσε στο ποδόσφαιρο, θα διεκδικούσαμε πρωτάθλημα και θα κάναμε φοβερή πορεία στην Ευρώπη, ενώ δεν θα χρωστούσαμε πουθενά. Τώρα πληρώνουμε παλιές οφειλές της ομάδας και όχι της δικής μας διοίκησης. Ο Σαββίδης είναι μεγάλη τύχη για τον ΠΑΟΚ και διαφωνώ με όσους θέλουν να πάει να αγοράσει παίκτες των 5 εκατομμυρίων για την ποδοσφαιρική ομάδα. Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα σε όλους τους τομείς και ο κ. Σαββίδης έχει κάνει αξιόπιστο τον ΠΑΟΚ. Τα μάτια μας δεκατέσσερα να μην τον χάσουμε. Θα έρθουν και οι τίτλοι..."

Για τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου: " Κατ΄ αρχάς ο Μαρκόπουλος δεν θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ μόνο εάν... πεθάνει αυτός ή όλοι εμείς στη διοίκηση! Είναι συνδεδεμένος με τον ΠΑΟΚ και έχουμε αιώνιο συμβόλαιο. Εγώ θα ήθελα να μη φύγει κανένας παίκτης, να πάρουμε και άλλους δυο και να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας και του χρόνου".

Διαβάστε ακόμη...