Η επιστροφή και η αποθέωση του Mike Jones (vid)

Μοναδικές στιγμές αποθέωσης και με πολύ έντονη συγκίνηση έζησε ο Mike Jones κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια.
Η επιστροφή και η αποθέωση του Mike Jones (vid)

Η παρουσία του στο PAOK Sports Arena συνοδεύτηκε από ένα μοναδικό standing ovation από τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο, αρκετοί από τους οποίους τον είχαν παρακολουθήσει και αγωνιζόμενο με την φανέλα του ΠΑΟΚ την σεζόν 1988-89. Οι περισσότερο ωστόσο απλά έμαθαν, ως νεότεροι.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, που δεν με ξέχασε, για αυτή την φοβερή υποδοχή μετά από 24 χρόνια. Είναι φοβερό αυτό που έζησα και τους ευχαριστώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια και έτσι ακριβώς μου συμπεριφέρθηκε», είπε ο Mike Jones, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι, με την άφιξή του στο «Παλατάκι». Ο Jones έφτασε στο PAOK Sports Arena, συνοδευόμενος από τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Καραμβέρη και έναν κύπριο φίλο του και αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συμπαίκτη του στην ομάδα Μπάνε Πρέλεβιτς, μετέβη στο βοηθητικό γήπεδο, όπου υπέγραψε σε μία αφίσα που έχει την φωτογραφία του. Ενθουσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, βγήκε αμέτρητες φωτογραφίες, με φόντο στις περισσότερες το γήπεδό ή το έμβλημα του ΠΑΟΚ και ετοιμάστηκε για την δική του στιγμή, μπροστά στον κόσμο.

Μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Mike Jones βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου και αποθεώθηκε. Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά του, ενώ ήταν προφανής η συγκίνησή του. Ο Mike Jones πήρε μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας, με το νούμερο «8» και το όνομά του από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συμπαίκτη του Νίκο Σταυρόπουλο, ενώ ο επί χρόνια χρυσός χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κώστας Αμοιρίδης, έδωσε στον Mike Jones μία κορνίζα με φωτογραφική σύνθεση από την εποχή που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Η όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με μία συμβολική, αλλά και πολύ σημαντική κίνηση από τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Καραμβέρη, ο οποίος έδωσε στο Νίκο Σταυρόπουλο και ουσιοαστικά παρέδωσε στον ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του μουσείου της ομάδας μπάσκετ, την φανέλα του με το «8» την οποία φορούσε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1974-75.

Ο Mike Jones παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό από τα επίσημα και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου, πήρε αναμνηστικά του ΠΑΟΚ, ακόμη και φανέλες του που διατίθενται πλέον στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ και αφού συνομίλησε για αρκετή ώρα ακόμη με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Νίκο Σταυρόπουλο, αλλά και τον Άγγελο Μιχόπουλο, με τον οποίο επίσης συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ, αποχώρησε απόλυτα ικανοποιημένος από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...