«Μάννα εξ ουρανού ο Σαββίδης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών αλλά και εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παύλος Σαλτσίδης.
«Μάννα εξ ουρανού ο Σαββίδης»

Μίλησε μεταξύ άλλων για την συνάντηση που έγινε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη και τόνισε πως οι οπαδοί πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από προσεκτικοί για να μην υπάρχουν συνέπειες εις βάρος της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τόνισε πως είναι "μάννα εξ ουρανού" και πως η πιθανή συμμετοχή του, στο μπασκετικό τμήμα του "Δικεφάλου" είναι η καλύτερη λύση για τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παύλος Σαλτσίδης:

Για το πρωτάθλημα άρσης βαρών που θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου:

Στις 8 Φεβρουαρίου έχουμε πρωτάθλημα καλύτερων αθλητών για να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι αθλητές μας και πως θα ξεκινήσει η χρονιά. Επιλέξαμε την Πτολεμαΐδα λόγο της ΔΕΗ που είναι χορηγός".

Για την οικονομική κατάσταση στην άρση βαρών:

"Τα χρήματα δυστυχώς είναι τόσο λίγα και φτάνουν μόνο για τα λειτουργικά των υπαλλήλων. Πέρυσι βγάλαμε όλα τα Πανελλήνια μαζί. Οι παίχτες χτίζονται σε αγώνες, δεν γίνεται μόνο προπονήσεις. Στην άρση βαρών αυτή την στιγμή είμαστε μονάχα άτομα που αγαπάμε το άθλημα. Εμείς στον ΠΑΟΚ βέβαια έχουμε ένα αβαντάζ καθώς βοηθάει ο σύλλογος".

Για την συνάντηση που έγινε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη:

"Μιλήσαμε με τα παιδιά και επισημάναμε τι πρέπει να προσέξουμε. Με την δεύτερη διακοπή που θα κάνει ο διαιτητής εκκενώνεται το γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να το ξέρει αυτό και να μη κάνει τίποτα παράλογο πάνω στα νεύρα. Μπορεί να πάει κάτι στραβά και να χαθεί κάποιο παιχνίδι. Πρέπει όμως να προστατεύουμε την ομάδα. Είχαν βρίσει τον Γκάλη την άλλη φορά και πληρώσαμε 2000 ευρώ. Δεν έχουμε λεφτά για να δίνουμε έτσι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξυγίανση και δεν πρέπει να δημιουργεί έξοδα. Αυτό πρέπει να σκέφτεται ο ΠΑΟΚτσης. Δεν γίνεται να γίνουν τα έκτροπα που έγινα στο άλλο παιχνίδι με τον Άρη που κάποια ανοίξανε στα από τα νεύρα τους".

Για τον έλλειψη του κόσμου του ΠΑΟΚ από το μπάσκετ:

"Δεν ήταν πολλοί σύνδεσμοι στην συνάντηση που έγινε. Αν δεν έρθει η επαρχία το γήπεδο δεν γεμίζει. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η επαρχία. Έχω πάει στην περιφέρεια και έχω δει την τρομερή δυναμική που υπάρχει εκεί πέρα. Δυστυχώς όμως εν μπορούνε να έρθουν λόγο έλλειψης χρημάτων. Επίσης ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανταγωνιστικός όπως παλιά. Ενδιαφέρον σίγουρα θα υπάρξει από τον κόσμο καθώς είναι ένα παιχνίδι με τον Άρη όχι όμως όπως παλιά. Δεν είναι πλει οφ και παίζει ρόλο και το κίνητρο. Υπάρχει βέβαια και η καζούρα. Έτσι ζούμε εμείς, κάνω πλάκα σε Αρειανούς και μου κάνουν και αυτοί. Όλα όμως στην πλάκα. Αν ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε τον Ολυμπιακό για τα το πρωτάθλημα το γήπεδο α ήτα γεμάτο συνέχεια".

Για την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:

"Ευτυχώς ήρθε αυτός ο άνθρωπος. Όσοι βγάζουν μουρμούρα για τον άνθρωπο αυτό είναι βλάκες. Βάζει τις βάσεις στον ΠΑΟΚ και πρέπει να είμαστε δίπλα του. Ο Σαββίδης είναι "μάννα εξ ουρανού" για τον σύλλογο. Ευτυχώς είναι Πόντιος και βοήθησε και το συναίσθημα στον να έρθει στον ΠΑΟΚ. Επίσης ζούμε στο θέατρο του παραλόγου. Ο Σαββίδης θέλει να πληρώσει 11 εκ. ευρώ και οι πολιτικοί δεν τον αφήνουν. Ουσιαστικά η χώρα δεν έχει λεφτά, έρχεται να δώσει κάτι ένας άνθρωπος και δεν τον αφήνουν".

Για το ενδεχόμενο να έρθει ο Σαββίδης και στον μπασκετικό ΠΑΟΚ:

"Αυτό για εμένα είναι η καλύτερη λύση. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι ενιαίος και δυνατός".

Για το θέμα του Κάτσε:

"Το θέμα Κάτσε έπρεπε να τελειώσει εκείνη την μέρα που ξεκίνησε. Είπε συγγνώμη άρα την επόμενη μέρα έπρεπε να παίξει. Είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και είναι γεγονός πως όλοι κάνουν λάθη. Επίσης το παιδί χρειάζεται στην ομάδα. Αν δεν τρέχει αυτός ποιος θα τρέχει, οι γέροι; Το παιδί και να του πεις να φύγει δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Πρέπει να το συγχωρέσουμε και να προχωρήσουμε".

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Ηρακλής:

"Το πρώτο παιχνίδι που το είδα το μετάνιωσα. Δεν υπήρχε ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο. Μας είχε βάλει μέσα στα δίχτυα ο Ηρακλής. Τόσο πιο δυνατοί και τόσο πιο πολύ το ήθελαν οι παίκτες του Ηρακλή; Ο ΠΑΟΚ κέρδισε επειδή ήταν πιο τυχερός. Η τύχη όμως δεν θα είναι πάντα μαζί σου. Με τον Πανιώνιο δεν υπήρχε η τύχη και χάσαμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να το ευχαριστηθούνε όλοι".

Για τον Πύρρο Δήμα:

"Ο Πύρρος μπήκε σε ένα καράβι και παλεύει μέσα στην φουρτούνα. Τι να κάνει όμως αφού δεν έχει χρήματα; Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής της Άρσης Βαρών και κάποιοι προσπαθούν να τον απομυθοποιήσουν. Ορισμένοι πλέον τον ξεφωνίζουν και ρόλο σε αυτό παίζει και το ότι ασχολήθηκε στην πολιτική".

Διαβάστε ακόμη...