"Δύσκολο παιχνίδι ..."

Ο Γιώργος Δέδας, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο  παιχνίδι με την Κηφισιά, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που θέλουν προσοχή...
"Δύσκολο παιχνίδι ..."

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η θέση στην οποία βρίσκεται η Κηφισιά κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο το παιχνίδι. Έχουμε την πολύ κακή εμπειρία από το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Πιστεύω ότι μας έγινε μάθημα εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε σίγουρα πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Η Κηφισιά είναι καλή ομάδα, με βασικούς άξονες του παιχνιδιού της τον Λιακόπουλο και τον Crocker.

Έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Τσαλδάρης και ο Μπάρλος, παίκτες που ήταν και στην Α2 στην ομάδα και συνεχίζουν και αθλητικούς ξένους, αλλά και τον Κακιούζη που είναι η τελευταία τους προσθήκη. Θεωρητικά είναι μία πολύ καλή ομάδα κι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην τους αφήσουμε να το δείξουν και στην πράξη".

Για το παιχνίδι μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και ο Δημήτρης Τσαλδάρης για λογαροασμό των παικτών της ΑΕΝ Κηφισιάς:

"Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που κατά τη γνώμη μου αυτή την στιγμή είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει πάρα πολύ καλό πλάνο, έχει στόχο στο παιχνίδι του που προσπαθούν και το τηρούν και για αυτό έχουν καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Επιπλέον έχουν κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι φορμαρισμένοι αυτή την περίοδο και αυτό κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο.

Εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τους σταματήσουμε αυτούς τους παίκτες, να μην επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να εκτελέσει το πλάνο του και από κει και πέρα μένοντας πιστοί στο δικό μας παιχνίδι, να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, που αν το κάνουμε σωστά τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές".

Διαβάστε ακόμη...