Ξεκίνημα με ήττα στο τουρνουά της Olin (photos)

Την ήττα με 84-66 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι με την Usak Sportif, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Αδριανούπολη και στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Olin Edirne.
Ξεκίνημα με ήττα στο τουρνουά της Olin (photos)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός στα 3/4 του αγώνα, όταν οι δύο ομάδες πήγαιναν πολύ κοντά στο σκορ, όμως στο τελευταλιο δεκάλεπτο ήρθε η κατάρρευση και η ήττα με μεγάλη διαφορά, μια διαφορά που ασφαλώς προβληματίζει αν και βρισκόμαστε ακόμη βέβαια σε στάδιο προετοιμασίας.  

Καλή η παρουσία των Cooper, Χαραλαμπίδη, Μαργαρίτη, Μπόγρη και Τσαϊρέλη, αντίθετα δεν βοήθησε στο σκοράρισμα ο Payne, o oποιος πήγε εξαιρετικά στο προηγούμενο φιλικό που έδωσε ο Δικέφαλος με τον ΚΑΟΔ στην Paok Sports Arena.  

Το σημερινό πρόβλημα πάντως της ομάδας είχε να κάνει με την περιφερειακή άμυνα, αφού δεχτήκαμε 11 τρίποντα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε πάντως την ευκαιρία να δοικιμάσει διάφορα σχήματα, κάτι που το αξιοποίησε και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. 

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) στις 3:00 όταν αντιμετωπίζει την Trabzon Basketbol.

Οι συνθέσεις:

USAK: Warren 21 (3), Haciyeva 20 (4), Surucu, Turna, Carter, Zupan 8, Balto, Saruhan 6 (2), Yildirim 8, Holamn 15, Sevinc 6 (2).

ΠΑΟΚ: D.J. Cooper 12 (1), Χαραλαμπίδης 12 (1), Payne 2, Τσόχλας 3, Δέδας 9 (3), Μαργαρίτης 8, Μπόγρης 7, Κασελάκης 2, Τσαϊρέλης 11, Κόνιαρης.

Δείτε τις εικόνες του αγώνα ΠΑΟΚ - Usak, μεταξύ των οποίων και οι δύο Έλληνες φίλαθλοι που ήρθαν από τα Ρίζια Έβρου για να δουν την ομάδα.

{gallery}2014/Basket/Proetoimasia/Tournoua-Olin/PaokVsUsak{/gallery}

Στο 2ο παιχνίδι του τουρνουά της Ολίν, η Τραμπζονσπόρ επικράτησε της γηπεδούχου 84-94 με 15/38 τρίποντα και 15 ριμπάουντ περισσότερα... 

....................................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση ...

 Ο αγώνας διεξάγεται  στο γήπεδο της Olin, "Mimar Sinan Spor Salonu"...

Οι αρχικές 5άδες των ομάδων:

USAK Sportif: Chris Warren, Justin Carter, Orhan Haciyeva, Ozlan Surucu και Eli Holman

ΠΑΟΚ: D.J. Cooper, Mark Payne, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Γιώργος Μπόγρης

1ο δεκάλεπτο (πρώτη γράφεται στο σκορ η Usak):

...

5-2 στο 3' με τον Κασελάκη να έχει σκοράρει για τον ΠΑΟΚ

...

9-10 Πρώτο προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ (10-9) με καλάθι του Τσαϊρέλη

Τρία λεπτά για τη λήξη της πρώτης περιόδου (7ο λεπτό) και η πρώτη αλλαγή που κάνει ο Σούλης Μαρκόπουλος με τον Μαργαρίτη στη θέση του Μπόγρη.

15-14

Τέλος 1ης περιόδου

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το δεκάλεπτο με πεντάδα τους: Τσόχλα, Χαραλαμπίδη, Κασελάκη, Μαργαρίτη και Τσαϊρέλη, που με 6 πόντους είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Τους υπόλοιπους πόντους έχουν πετύχει: D.J. Cooper 4 (1), Κασελάκης 2, Μπόγρης 2, Χαραλαμπίδης 1.

Υπήρξε μικρή διακοπή στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, λόγω τραυματισμού του Αμερικανού Justin Carter της Usak, που χτύπησε στον αγκώνα.

2ο δεκάλεπτο

(πρώτη γράφεται στο σκορ η Usak)

....

23-21 στα μισά της δεύτερης περιόδου (15ο λεπτό). Στο παρκέ για την ομάδα μας: Τσόχλας, Χαραλαμπίδης, Δέδας, Μαργαρίτης και Μπόγρης.

...

28-31, ο ΠΑΟΚ στο +3

Ημίχρονο στο "Mimar Sinan Spor Salonu.  Τους πόντους της ομάδας έχουν πετύχει οι: Χαραλαμπίδης 6, D.J. Cooper 4 (1), Κασελάκης 2, Τσαϊρέλης 9, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 2, Μπόγρης 2. Για την Usak, πρώτος σκόρερ ο αμερικανός Eli Holman με 9 πόντους, ενώ 8 έχει ο Chris Warren.

3ο δεκάλεπτο

Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο και στην πεντάδα του ΠΑΟΚ... D.J. Cooper, Payne, Κασελάκης, Μαργαρίτης και Μπόγρης.

....

54-54

57-54

Τέλος περιόδου

Τελευταίο καλάθι (τρίποντο) του δεκαλέπτου από τον Hacuyeva. Είχε προηγηθεί τρίποντο και φάουλ από τον Κώστα Χαραλαμπίδη, που με 12 πόντους είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ.

4ο δεκάλεπτο (πρώτη γράφεται στο σκορ η Usak)

....

74-59 στα μισά της τελευταίας περιόδου

84-66

Tέλος

Διαβάστε ακόμη...