«Δεν περισσεύει κάνεις στον ΠΑΟΚ»

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε το μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, με αφορμήν την σημερινή συνέλευση του τμήματος στις 19:30 στο Παλατάκι.
«Δεν περισσεύει κάνεις στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Arena 89,4":

"Έχουμε καλέσει παλιούς παράγοντες γιατί μας ενδιαφέρει η γνώμη τους και η εμπειρία τους. Θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τι σκέφτονται γιατί εκτός από φίλοι έχουν και σοβαρή γνώμη. Στον μπασκετικό ΠΑΟΚ δεν περισσεύει κανείς. Δυστυχώς δεν έχουμε την αναμενόμενη εισροή φιλάθλων όπως στο ποδόσφαιρο.

Για τις προσδοκίες που έχει:

"Πιστεύω θα βγει κάτι καλό. Πιστεύομε στην εμπειρία τους και ξέρουμε ότι θα βοηθησουν. Έχουμε καλέσει ορισμένους οικονομικούς παράγοντες ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε κάποια χορηγία. Είτε στην φανέλα είτε στις ταμπέλες είτε με όποιονδήποτε τρόπο. Η απόφαση του κ Κοντομηνά να βοηθήσει την ομάδα σημαίνει πολλά. Τον αισθανόμαστε ως δικό μας άνθρωπο νιώθουμε την ανάσα του δίπλα μας και τον ευχαριστούμε"

Για τα πλάνα τους:

"Θέλουμε να είμαστε εντάξει με το άρθρο 99 αλλά δεν θα κάνουμε υπερβολές. Η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε την τακτική μας στα οικονομικά. Δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή την στιγμή να αυξήσουμε το μπάτζετ. Μακάρι να έρθουν κάποια στιγμή επενδυτές. Αυτό όμως για να γίνει η ομάδα θα πρέπει να χρωστάει αντί για 3,000,000 ευρώ 300,000 ευρώ. Όπως και φέτος είπαμε ότι προτιμούμε να πληρώνουμε τα χρέη από το να κάνουμε μία καλή ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...