Βραβεύτηκαν Κόνιαρης και Σταμολάμπρου

Ο Αντώνης Κόνιαρης και η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου, αναδείχτηκαν πολυτιμότεροι στην τελική φάση των πρωταθλημάτων που σήκωσαν σήμερα, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...
Βραβεύτηκαν Κόνιαρης και Σταμολάμπρου

Πολυτιμότερη παίκτρια των αγώνων του 27ου Πανελληνίου Νεανίδων που ολοκληρώθηκε στην Σκάλα Λακωνίας αναδείχθηκε η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου του ΠΑΟΚ. Η παίκτρια του «δικεφάλου» ήταν και πρώτη σκόρερ ενώ αναδείχθηκε και στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων μαζί με τις Παυλοπούλου, Καλομητσίνη, Στέλλα Φουράκη και Φασούλα.

Όσον αφορά το 40ό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ, που πήρε το έπαθλο από το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Κώστα Κορομηλά. Κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων αναδείχθηκαν οι Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Στράτος Ιορδάνογλου (Ικαρος Καλλιθέας), Θανάσης Ντουτζίδης (ΑΓΕ Χαλκίδας), Ανδρέας Χαϊκάλης (Δούκας) και Θόδωρος Ψυχίδης (ΠΑΟΚ). Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γρεβενών, Αθανάσιος Καραγιάννης.

Στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ τα μετάλλια απένειμε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κιουπτσίδης και το κύπελλο το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος.

Πηγή: tsiotras.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμη...