"Ήμασταν Ομάδα με όμικρον κεφαλαίο"

Είναι της οικογένειας φαίνεται οι επιτυχίες στα μικρά τήματα του ΠΑΟΚ... Μετά τον Ανέστη Μελετιάδη και τις δικές του επιτυχίες ως προπονητής σε τμήματα υποδομής της ομάδας τις δεκαετίας 70 και 80, ο υιός Ευρυπίδης συνεχίζει την παράδοση.
"Ήμασταν Ομάδα με όμικρον κεφαλαίο"

Την άρχισε με κορασίδες και νεάνιδες, τώρα και με τους Παίδες...

Και αφού "γέμισε" με την κούπα και αφού έσπευσε να κεράσει πίτσες στα αγόρια του, περιμένοντας το αυριανό τελευταίο ματς με τους Τιτάνες για να κάνει το 5 στα 5 ως πρωταθλητής μιλώντας στο Basketplus εξέφρασε την περηφάνεια του για την ομάδα του. "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Είμαι περήφανος" έλεγε και πρόσθεσε... "Είμασταν ομάδα με όμικρον κεφαλαίο. Από την πρώτη προπόνηση κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα θα πάει ψηλά και πέτυχε κάτι σπουδαίο.

Κάτι σπουδαίο για τον ΠΑΟΚ μετά από 22 χρόνια... Παίξαμε άμυνα, αυτό ήταν το μυστικό, αν και σήμερα με τον Ίκαρο δεχθήκαμε πολλά τρίποντα. Ευστόχησαν σε πάρα πολλά, κάτι μοναδικό για τελικό παιδικού" έλεγε ο "Εύρης" από τα Γρεβενά, έχοντας παρέα τον μπαμπα Ανέστη, την σύζυγο αλλά όχι και την κόρη. "Κρίμα που δεν ήταν εδώ, θα ήταν το πρώτο της ως νέο ΠΑΟΚτσάκι" σχολίασε ο πρωταθλητής κόουτς.

Υποτίθεται ότι με αυτές τις επιτυχίες η ομοσπονδία θα του αυξήσει τον ιδιατέρως χαμηλό μισθό, αλλά ο ίδιος δεν ασχολείται. Θα τους έχει όλους αυτούς-πλην Γοργόνη-στο εφηβικό και θα είναι έτοιμος για νέες επιτυχίες. Αφιέρωσε το τίτλο στους γονείς του, την σύζυγο του, την κόρη του, αλλά και σε έναν ακόμα... "Στον Βασίλη τον Μιγγούλη... Το παιδί από την Γερμανία είχε εδώ το μυαλό του. Συνεχώς μου έστελνε μηνύματα όλες αυτές τις ημέρες. Και για αυτόν, έναν τρομερό ΠΑΟΚτσή...".

Ο ΠΑΟΚ βγάζει προπονητή από τα σπλάχνα του και πέρα από το τίτλο, ή το αν καταφέρει η ομάδα και προωθήσει από το Παιδικό παίκτες στους μεγάλους, αυτό είναι ένα τεράστιο κέρδος. Και αν μπορούσε να κλωνοποιηθεί ο Μελετιάδης για να βρίσκεται ταυτόχρονα-ας όψεται η τρομερή ΕΟΚ με τον προγραμματισμό της-και στην Λακωνία, θα το έκανε για να βοηθήσει το πιο ακριβό κομμάτι της προπονητικής του ζωής, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ.

Και να απαντήσει σε όσους έσπευσαν να τον βάλουν στην μέση, να ρίξουν σε αυτόν την ευθύνη και τελικά να τον κατηγορήσουν με αποτέλεσμα να βλέπει θλιμμένα μάτια.

Διαβάστε ακόμη...