Branko Milisavljevic: Ένας φίλος από τα παλιά…

Ένας φίλος από τα παλιά πέρασε σήμερα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Branko Milisavljevic: Ένας φίλος από τα παλιά…

Ο Branko Milisavljevic που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά την σεζόν 2002-03, αλλά για μισή χρονιά την περίοδο 2009-10, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το PAOK Sports Arena, είχε μία εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και συζήτηση για διαδικαστικά θέματα.

Ο Branko Milisavljevic παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί του, συνεχίζει να διευκολύνει την προσπάθεια της ομάδας και κατανοεί απόλυτα την κατάσταση. Προτού ολοκληρώσει την συζήτησή του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αποχωρήσει από το γήπεδο, πήρε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς και μίλησε στο paokbc.gr για το χθες και το σήμερα...

«Οι εκκρεμότητες που έχουμε είναι ο τελευταίος λόγος που με φέρνει στη Θεσσαλονίκη. Κάθε χρόνο, όταν τελειώνω τις υποχρεώσεις μου θα περάσω 4-5 μέρες σε αυτήν την πολύ όμορφη πόλη και το γεγονός ότι είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Φυσικά και θα ερχόμουν να τον δω. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη συνεργασία που είχαμε, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μου μετέδωσε την φιλοσοφία και την νοοτροπία που είχε ως αθλητής και αυτό με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Ξέρετε, εμείς στη Σερβία έχουμε μάθει από μικροί να εκτιμάμε ορισμένα πράγματα, αλλά και να σεβόμαστε πολύ ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη προσωπικότητα και ο Μπάνε είναι ένας από αυτούς. Μου μίλησε για την ομάδα, την κατάσταση που υπάρχει και την προσπάθεια που γίνεται και αυτό που κάνει το εκτιμώ πολύ, όπως θα εκτιμώ πάντα την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...