«Δεν είμαστε το φαβορί»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ευριπίδης Μελετιάδης μίλησε για τον αποψινό τελικό αλλά και για τη χτεσινή νίκη επί του Αθηναϊκού.
«Δεν είμαστε το φαβορί»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον  "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

-τη νίκη επί του Αθηναϊκού: «Αυτό που κάναμε όλη τη χρονιά ήταν κάτι ονειρικό. Μπήκαμε στα play offs και φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Είχα πει και χθες στα κορίτσια πως και 20 πόντους να χάναμε, δεν είχε σημασία. Στα μόνα ματς που δεν είχαμε καλή παρουσία φέτος ήταν απέναντι στον Αθηναϊκό. Είχαμε φοβηθεί και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είπα στα κορίτσια χθες 'να είμαστε οι εαυτοί μας και θα είμαστε κοντά στο παιχνίδι'. Αυτό έγινε και καταφέραμε να νικήσουμε».

-τον αποψινό τελικό: «Δεν νομίζω πως είμαστε φαβορί. Κι εγώ μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπάτζετ 50.000 και ο Πρωτέας Βούλας μπάτζετ 160.000 ευρώ. Ο Πρωτέας είναι ομάδα επιπέδου Α1, έχει πολύ καλές παίκτριες κι αν ήταν στη μεγάλη κατηγορία θα ήταν στην τετράδα. Άγχος δεν έχουμε, τουλάχιστον αυτό βλέπω. Απλώς στον τελικό θα έχουμε το Κύπελλο απέναντί μας. Όταν βλέπεις αυτό το τρόπαιο, θες να το πάρεις. Εδώ που φτάσαμε τα έχουμε κάνει όλα. Εγώ δεν νιώθω άγχος. Λέω 'μια μέρα ακόμη'. Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ».

-την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω ο κόσμος να είναι εδώ για να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να τους κάνουμε περήφανους. Απλώς δεν θέλω να νομίζουν ότι παίζουμε με μία μικρή ομάδα. Αντιμετωπίζουμε την ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ».

Διαβάστε ακόμη...