«Η ανάγκη μας οδήγησε στο ελληνικό μοντέλο»

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Tέλης Ζουρνατζίδης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Δικεφάλου.
«Η ανάγκη μας οδήγησε στο ελληνικό μοντέλο»

Διαβάστε τα όσα είπε: 

Για το μυστικό της φετινής εξαιρετικής πορείας, σημείωσε: «Στις επιτυχίες στα ομαδικά αθλήματα, τα μυστικά είναι πολλά. Πρόκειται για την καλή συνεργασία και την απόδοση όλων, της διοίκησης, που βάζει στόχους στην αρχή της σεζόν, των προπονητών, που δουλεύουν με τους αθλητές, των αθλητών, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αλλά και του φίλαθλου κόσμου, που είναι στο πλευρό της ομάδας για να τη στηρίξει».

Για το "ελληνικό μοντέλο" του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Η ανάγκη μας οδήγησε στο ελληνικό μοντέλο, τα οικονομικά δεδομένα ήταν πολύ άσχημα στον αθλητισμό, δεν ήταν εξαίρεση ο ΠΑΟΚ. Οταν το καλοκαίρι σκεφθήκαμε πώς θα οργανωθούμε, ήταν πιο οικονομικό να συμμετέχουν πολλοί Έλληνες. Ο Ελληνας πολύ πιο εύκολα αντιλαμβάνεται τη σημερινή κατάσταση, έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις, οι Ελληνες ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχουν υπερηφάνεια, εισπράττουν την αγάπη του κόσμου και όλα αυτά τους κάνουν καλύτερους».

Για την παρουσία «μπασκετικών» στη διοίκηση, υπογράμμισε: «Είναι ευτυχής συγκυρία να είναι όλοι οι μπασκετικοί, γιατί μεγάλο μειονέκτημα στον ελληνικό αθλητισμό είναι να διαχειρίζονται χρήματα άνθρωποι που δεν έχουν επαφή με το σπορ. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ ευλογημένοι όλοι εμείς, γιατί προερχόμαστε από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, θεωρούμε ότι είμαστε καλοί γνώστες του αντικειμένου, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και τι πρέπει να γίνει για να έρθουν οι επιτυχίες».

Για την «πολιτική» του ΠΑΟΚ στο θέμα των εισιτηρίων και των διαρκείας ο Τέλης Ζουρνατζίδης τόνισε: «Η οικονομική κρίση δημιούργησε μία συγκυρία εναντίον μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, έχουμε ευαισθητοποιηθεί, ενώ σε κάθε αγώνα φέρνουμε ακαδημίες από τη Θεσσαλονίκη και εκτός, δωρεάν για τα παιδιά, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να δείξουμε ότι σκεφτόμαστε τον φίλαθλο, για να του δώσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τι ακριβώς κάνουμε».

Για την «πολιτική» του ΠΑΟΚ στο θέμα των εισιτηρίων και των διαρκείας ο Τέλης Ζουρνατζίδης τόνισε: «Η οικονομική κρίση δημιούργησε μία συγκυρία εναντίον μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, έχουμε ευαισθητοποιηθεί, ενώ σε κάθε αγώνα φέρνουμε ακαδημίες από τη Θεσσαλονίκη και εκτός, δωρεάν για τα παιδιά, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να δείξουμε ότι σκεφτόμαστε τον φίλαθλο, για να του δώσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τι ακριβώς κάνουμε». - See more at: http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=41499#sthash.DrhuQqWT.dpuf

Διαβάστε ακόμη...