«Θέλουμε να μείνουμε ψηλά»

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, μίλησε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για το All Star Game της Πάτρας αλλά και το παιχνίδι με τον Αρη που ακολουθεί για την Basket League...
«Θέλουμε να μείνουμε ψηλά»

Διαβάστε τα όσα είπε στα "Σπορ του Βορρά"...

Για το All Star Game, δήλωσε: «Το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά και κυρίως ο Λάζαρος. Είδατε μάλιστα ότι έπαιξε με μεγάλη όρεξη, είχε μία πολύ καλή εμφάνιση, αυτός το απόλαυσε περισσότερο. Γενικά οι παίκτες αποφορτίστηκαν από την πίεση και γύρισαν με άλλον αέρα στην προετοιμασία για το ντέρμπι».

Για να προσθέσει με νόημα: «Ημουν σίγουρος και για το βραβείο του Δέδα. Το είχα πει στον Γιώργο ότι θα κέρδιζε. Ηταν αναμενόμενη η επικράτησή του»!

Γενικά όμως η εικόνα του ΠΑΟΚ στην Πάτρα ήταν «οικογενειακή» και ο Τ. Ζουρνατζίδης επεσήμανε: «Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως. Ημασταν όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως σε όλη τη σεζόν. Γιατί έτσι λειτουργούμε κι όχι μόνο για τις φωτογραφίες. Το είδαν και το κατάλαβαν όλοι».

Κι όσο για το παιχνίδι που περιμένει την ομάδα, συνέχισε ο τιμ μάνατζερ: «Εχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας. Ολοι θέλουν να παίξουν και να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Για μας όμως είναι περισσότερο παιχνίδι εντυπώσεων, γιατί βαθμολογικά δεν κρίνει τόσα πολλά από μόνο του. Όπως κερδίσαμε τα άλλα παιχνίδια, έτσι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αυτό, είμαστε ήδη ψηλά και θέλουμε να μείνουμε ψηλά».

Για να καταλήξει αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εμείς ως ομάδα είμαστε ευτυχισμένοι με ό,τι κάναμε ως τώρα και θέλουμε να μοιραστούμε την ευτυχία αυτή με όσους έρθουν στο γήπεδο. Αν είναι κοντά μας, θα χαρούν μαζί μας μία ακόμη σημαντική επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη...