"Επικίνδυνο το αυριανό παιχνίδι"

Ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τους στόχους της φετινής σεζόν αλλά και για το αυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα για το θεσμό του Κυπέλλου.
"Επικίνδυνο το αυριανό παιχνίδι"

Τα όσα είπε στον "Sport 103fm":

Για την καλή εικόνα που δείχνει στα ως τώρα παιχνίδια η ομάδα, δήλωσε: "Εχουμε την αίσθηση ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Δεν είναι ιδιαίτερη έκπληξη για μας η καλή εικόνα ως τώρα. Αν και είναι μία καινούργια ομάδα, υπάρχει η διαφορά, ότι έχουμε Ελληνες παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τις συνθήκες, την ομάδα που έρχονται, τον προπονητή, οπότε δε νομίζω ότι θα φάμε τόσο χρόνο για προσαρμογή Παλιότερα, είχαμε πολλούς ξένους και χρειαζόταν χρόνος".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ φέτος, σημείωσε: "Είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε ταμπέλα. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις. Οι προπονητές έχουν δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα και έχουν βρει ρυθμό με τα παιδιά. Εχουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και πολλούς νεαρούς, που έχουν έφεση στην πιεστική άμυνα, στο παραπάνω τρέξιμο. Είναι στο χέρι του προπονητή να τα χειριστεί αυτά και σιγά σιγά θα δημιουργηθεί μία ομάδα με χαρακτήρα".

Για τη μέχρι τώρα εικόνα του Χάτσερ, υποστήριξε: "Νομίζω ότι και η παρουσία του Χάτσερ, μας έχει καθησυχάσει. Είναι πολύ ήρεμο και συνετό παιδί. Καμιά φορά με τους Αμερικάνους δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Μιλάμε για ένα παιδί, με 100% επαγγελματική νοοτροπία και προσιτό σε όλους και αυτό κάνει πιο εύκολη τη δημιουργία ενός εξαιρετικού κλίματος, που θα βοηθήσει να ασχολούνται όλοι μέσα στην ομάδα με το αγωνιστικό κομμάτι και με τίποτα άλλο".

Για τους Παπαδόπουλο, Χαραλαμπίδη, Δέδα, σχολίασε: "Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι και οι πιο έμπειροι. Είναι αυτοί που έχουν αναλάβει και το έργο της καθοδήγησης των υπολοίπων. Τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό. Είναι πολλά παιδιά που βρίσκονται πρώτη φορά στην Α1".

Για το στόχο της ομάδας τη νέα σεζόν, υποστήριξε: "Ο στόχος μας φέτος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε σχέση με πέρσι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, να κρατήσουμε την έδρα μας και να βάλουμε υψηλούς στόχους σε σχέση με τις ομάδες που είναι στο επίπεδο μας. Θέλουμε να είμαστε μία ελκυστική ομάδα στους φιλάθλους πρώτα, αλλά και σε εμάς που είμαστε μέσα".

Για το αυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα για το Κύπελλο, δήλωσε: "Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Επειδή γνωρίζω καλά τον προπονητή και την ομάδα, θα πρέπει να έχουμε όλοι στραμμένη την προσοχή μας στο παιχνίδι αυτό. Μπορεί τα Τρίκαλα να είναι στην Α2 αλλά αυτό δε μειώνει την επιθυμία για μια καλή εμφάνιση. Εμείς φυσικά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο".

Για τoν κυνήγι της τρίτης θέσης, τόνισε: "Δεν έχει κάποια αξία, όπως πρόπερσι. Όταν αυτό το παιχνίδι γίνεται χωρίς να διακινδυνεύεις με μεγάλα μπάτζετ και υπερβάσεις, αλλά να το κυνηγάς με έξυπνους τρόπους δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το κυνηγάς".

Για την πρόταση που είχε ο Δικέφαλος για συμμετάσχει στη βαλκανική λίγκα. σημείωσε: "Μετά από πολλή σκέψη και αφού εξετάσαμε όλες τις παραμέτρους, είδαμε ότι δεν έχει να μας προσφέρει κάτι".

Διαβάστε ακόμη...