Μικροί και μεγάλοι κοντά στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την τετραήμερη παρουσία του στην Πάτρα κι αυτό που μένει, δεν είναι μόνο οι δύο νίκες και η κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Απόλλων, αλλά και η αγάπη που εκφράστηκε με πολλούς τρόπους από τους φίλους της ομάδας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Μικροί και μεγάλοι κοντά στον ΠΑΟΚ

Η τελευταία... επίσκεψη που δέχθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ, ήταν στην προπόνηση της Κυριακής, αρχικά από τον εκπρόσωπο του τοπικού συνδέσμου Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πατρών Γιώργο Χριστόπουλο και τον συμπαθέστατο γιο του. Κι αμέσως μετά από τον Θεσσαλονικιό και μόνιμο κάτοικοι Πατρών φίλο του ΠΑΟΚ Σπύρο Σκιαδαρέση, τον οποίο το paokbc.gr γνώρισε πριν χρόνια, όταν με την ευκαιρία ενός διαγωνισμού, αποκαλύφθηκε ότι είναι ο κάτοχος μίας σπάνιας φανέλας του Terry Mills. Το αποδεικνύει και το σχετικό λινκ από το paokbc.gr (http://www.paokbc.gr/news/news/1081)

Οι οικογένεια Σκιαδαρέση μάλιστα, αφιέρωσε στην κάμερα του paokbc.gr και ένα τραγούδι της ομάδας... μετά το τέλος του αγώνα με τον Ικαρο Καλλιθέας, το βράδυ του Σαββάτου...

Διαβάστε ακόμη...