ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή στην Πάτρα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα και από την πρώτη στιγμή ήταν έντονο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο.
ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή στην Πάτρα

Ένας από τους πρώτους που συνάντησαν την αποστολή κατά την άφιξή της στο κλειστό της Περιβόλας, όπου διεξάγεται το τουρνουά του Απόλλωνα, ήταν ένας ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Θεσσαλονικιός, αλλά μόνιμος κάτοικος Πάτρας εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, λείπει από τη Θεσσαλονίκη από το 1976, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να στηρίζει τον ΠΑΟΚ παντού. Είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας, ανανέωσε και φέτος την θέση του, παρά το γεγονός ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πέρσι, δεν κατάφερε να δει ούτε ένα παιχνίδι στο «Παλατάκι». Με το εισιτήριο διαρκείας στο χέρι ωστόσο, έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο και φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Καλλέ, τον παλαιότερο παίκτη της ομάδας, όπως είπε ο ίδιος. Έχει και αυτό την σημασία του, ειδικά για όσους είναι μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Δίπλα στον ΠΑΟΚ και αρκετοί από τους φιλάθλους της ομάδας από την Πάτρα. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Ψαρράς, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιάννη Ψαρρά, που ήρθε στο κλειστό της Περιβόλας για να δει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών.

Διαβάστε ακόμη...