«Oύτε να ακούω για Φασούλα...»

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη, λέγοντας πως ήταν λάθος του που δεν επέμεινε για την απόκτηση του.
«Oύτε να ακούω για Φασούλα...»

Τα κυριότερα όσων δήλωσε ο Νίκος Βεζυρτζής στο "opinionspiorts.gr":

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΔΩΝΗ: "Εύχομαι η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο της. Είπα στον Βρύζα αναφορικά με τη επιλογή του κ. Δώνη πως ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να κάνει, θα χρειαστεί όμως στήριξη γιατί η πίεση στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη. Αν στο πρώτο άτυχο αποτέλεσμα λυγίσεις και κάνεις αυτό που θέλει ο οργισμένος φίλαθλος δεν θα έχεις καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο σωματείο. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό όλες οι άλλες ομάδες βρίσκονται στην ίδια μοίρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει την έξοδο του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά φέτος ήταν κάτι που το πίστευα πολύ όμως δεν τα καταφέραμε".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ: "Ενώ έφτασα στο σημείο να θέλει ο Γκάλης να έρθει στον ΠΑΟΚ, να θέλω εγώ με τρέλα να τον πάρω άκουσα τον προπονητή (Ίβκοβιτς) ο οποίος την προηγούμενη χρονιά μου είχε πάρει το πρωτάθλημα και δεν ήθελα να έρθω σε σύγκρουση μαζί του. Προσπάθησα να τον πείσω, αυτός δεν το δέχθηκε, είχε τα δικά του επιχειρήματα και τελικά αυτή η ιστορία δεν είχε αίσιο τέλος. Σήμερα μπορώ να πω πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου για μένα και για τον ΠΑΟΚ. Αν τον έπαιρνα και έρχονταν σε εκείνη την υπερομάδα δεν θα χάναμε το φαίναλ φορ στην Αθήνα. Η ιστορία Γκάλη-Αρη είχε τελειώσει. Απόδειξη για αυτό ήταν πως τελικά παρότι χάλασε η δουλειά με εμάς δεν έμεινε στον Άρη αλλά πήγε στον Παναθηναϊκό. Ο Γκάλης βλέποντας την ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως ήθελε να έρθει γιατί θα είχε την ευκαιρία να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Για σκεφτείτε το λίγο. Ο Γκάλης αυτός ο τεράστιος αθλητής δεν έχει πάρει ποτέ του ένα ευρωπαϊκό".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ: "Δεν θέλω να μιλάω για αυτό το άτομο, δεν θέλω καν να αναφέρω το όνομα του, είναι σαν να μην υπάρχει για μένα. Εγώ δεν τον αποκάλεσα προδότη, ο κόσμος του απέδωσε αυτό τον χαρακτηρισμό, ο Φασούλας έφυγε γιατί δεν πληρώθηκε μια επιταγή 20 εκ. δρχ., έκανε προσφυγή και έφυγε όμως γιατί θέλετε να με συγχύσετε με αυτό το άτομο τώρα; Κι ο Πρέλεβιτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ πήγε στην ΑΕΚ , πήγε στην Ιταλία. Ο Πρέλεβιτς όταν έχανε ο ΠΑΟΚ στενοχωριόνταν, μετά τα παιχνίδια πήγαινε στο σπίτι του και κοιμόταν, δεν έπαιρνε το αεροπλάνο να πάει στην Αθήνα στα μπουζούκια και να ξαναγυρίσει Θεσσαλονίκη την άλλη μέρα".

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: "Από ένα καλάθι σε εκείνο το φαίναλ φορ της Αθήνας χάθηκε 1 δις 800 εκ. δρχ. Έκανα χρόνια να ξεπεράσω εκείνο το σοκ. Στον ΠΑΟΚ λειτούργησα με το συναίσθημα, έβαλα πολλά λεφτά, λειτούργησα σε βάρος των παιδιών μου, με πάθος και τρέλα γιατί είχα ένα όραμα, ένα όνειρο, να είναι ψηλά αυτή η ομάδα στην κορυφή"...

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...