"Όνειρό μου, ήταν ο ΠΑΟΚ"

Ο Ντόνι Μαγκράθ μιλώντας  από τη Νέα Υόρκη σε εφημερίδα της πόλης, έδειξε να αναπολεί την εποχή που έπαιξε στο «παλατάκι» αλλά και την ευκαιρία που έχασε πρόπερσι να κατακτήσει με την ομάδα την ιστορική 3η θέση στο πρωτάθλημα.
"Όνειρό μου, ήταν ο ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τα όσα είπε στα "Σπορ του Βορρά":

 «Δε βγάζω από το μυαλό μου τον ΠΑΟΚ. Και μπορεί να έπαιξα λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη, αλλά μην ξεχνάει κανείς ότι ήθελα να μείνω και τη χρονιά που μόλις τέλειωσε, μην ξεχνάτε ότι είχα συμβόλαιο με την ομάδα και δεν ήθελα να το σπάσω! Αλλά, βλέπετε, εκτός του τραυματισμού υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα. Παρ' όλα αυτά σας λέω ότι για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν ένα όνειρο που έγινε εν μέρει πραγματικότητα. Γιατί ήθελα πάντα να παίξω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα με τρομερό γήπεδο και ασυναγώνιστο κόσμο. Είμαι σίγουρος μάλιστα – αφού και η ομάδα πήρε τελικά την 3η θέση πρόπερσι έπειτα από μία σπουδαία πορεία – ότι αν μέναμε όλοι μαζί οι παίκτες, εγώ και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που, επίσης, έφυγε τον Φεβρουάριο, θα κερδίζαμε ακόμη και τον Ολυμπιακό που τώρα είναι πρωταθλητής Ευρώπης... Είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα κορυφής, αλλά υπήρξαν και οι ατυχίες σαν τη δική μου».

Αυτά ακριβώς τα συναισθήματα του Ντόνι Μαγκράθ τον κάνουν να αποκαλύψει και την επιθυμία του να επιστρέψει στο «παλατάκι» αν κληθεί: «Θέλω να γυρίσω και να παίξω στον ΠΑΟΚ. Τον αγάπησα! Για μένα ήταν όλα άψογα πριν από τον τραυματισμό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο οικονομικό, πήρα τα χρήματά μου, η ομάδα είχε τότε εξαιρετική οργάνωση και ο κόσμος μου φέρθηκε εξαιρετικά. Πάνω απ' όλα όμως υπήρχε και ο Σούλης Μαρκόπουλος, που για μένα είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί όσο παίζω στην Ευρώπη. Θα ήθελα να δουλέψω πάλι μαζί του»!

Κι επειδή ο νυν τεχνικός του «Δικέφαλου» θα σχεδιάσει την ομάδα για τη νέα χρονιά με κάποιους έμπειρους και με πολλούς νεαρούς παίκτες, ο Αμερικανο-ιρλανδός γκαρντ, παρατηρεί: «Αυτή είναι μία φόρμουλα που ακούγεται πολύ συχνά στην Ελλάδα και νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει γιατί υπάρχει εκεί ο Μαρκόπουλος – γνωρίζω ότι θα μείνει και τη νέα σεζόν – πιστεύω πολύ σ' αυτόν, όπως και σ' όλο το υπόλοιπο επιτελείο».

Διαβάστε ακόμη...