«Ομάδα υψηλού επιπέδου ο ΠΑΟΚ»

Ο Όουεν Κλάσεν έφτασε και είναι... ενθουσιασμένος με τον ΠΑΟΚ...
«Ομάδα υψηλού επιπέδου ο ΠΑΟΚ»

O Καναδός έφτασε μαζί με τον Λάκι Τζόουνς με την ίδια πτήση από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και όπως δήλωσε, είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, με τον ΠΑΟΚ.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Έχω ενθουσιαστεί που είμαι σε αυτή την ομάδα. Πάντα ενθουσιάζομαι στην αρχή της σεζόν, γιατί μαθαίνεις συμπαίκτες και προπονητές, πώς να δουλεύουμε μαζί και γενικά στις εβδομάδες της προετοιμασίας έχω πάντα έναν ενθουσιασμό».

Για τη συνεργασία του με Έλληνα προπονητή (σ.σ. Ηλία Ζούρο) πέρσι στη Μπουντούτσνοστ: «Πιστεύω ότι μπορεί να με βοηθήσει, αλλά ο καθένας προπονητής είναι διαφορετικός. Ο κόουτς Ζούρος μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό για το ελληνικό μπάσκετ και την ελληνική κουλτούρα. Μέσα στη χρονιά, δε μιλούσαμε για συγκεκριμένες ομάδες. Έχουμε μιλήσει από τότε που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ και μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου αυτή».

Για τις πληροφορίες που πήρε για τον ΠΑΟΚ: «Ήξερα για την ομάδα, ήξερε για το υψηλό επίπεδο που έχει, κάτι που πάντα θέλει ένας παίκτης. Μίλησα με τον προπονητή, ξεκαθάρισε το ρόλο μου και αυτό με έκανε να νιώθω πολύ καλά».

Για το αν θεωρεί βήμα για την καριέρα του τον ΠΑΟΚ: «Κάθε κίνηση που κάνω θεωρώ ότι είναι ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω και αυτή η κίνηση να οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο βήμα».

Για το στυλ παιχνιδιού του και αν θαυμάζει κάποιον από το ΝΒΑ: «Είναι πολύ δύσκολο να βρω ένα συγκεκριμένο παίκτη. Είμαι πολύ σκληρός στο παιχνίδι, αλλά αυτό το έχουν πολλοί παίκτες. Μπορώ να παίξω και σε πιο τεχνικό τρόπο στο παιχνίδι, αλλά δεν έχω κάποια ακριβή παρομοίωση. Σας αφήνω να το δείτε εσείς όταν ξεκινήσουν οι αγώνες».

Για το αν νιώθει σαν πρεσβευτής του Καναδά:
«Πάντα με ενδιαφέρει να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Θέλω να την κάνω να φαίνεται όσο καλύτερα γίνεται όπου και αν παίζω. Θέλω να μπορέσω να περάσω τα στοιχεία της μπασκετικής κουλτούρας του Καναδά και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει φορέσει ξανά κανένας Καναδός τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία του Καναδά, είναι η μαχητικότητα. Είμαστε δίπλα στις ΗΠΑ και όλοι θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε κι εμείς σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη...