To καλοκαιρινό Camp μπάσκετ του ΠΑΟΚ..

Οι εγγραφές για το καλοκαιρινό camp μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν!
To καλοκαιρινό Camp μπάσκετ του ΠΑΟΚ..

Οι νεαροί αθλητές θα έχουν για άλλη μια χρονιά την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους ειδικούς στο PAOK Summer Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί και φέτος υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου τμημάτων υποδομής της ομάδας, Νίκου Σταυρόπουλου, με τη συμμετοχή των προπονητών του ΠΑΟΚ.

Το PAOK Summer Basketball Camp θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους, με τις δύο πρώτες να φιλοξενούνται στους δύο χώρους του PAOK Sports Arena (κεντρική σάλα και βοηθητικό) και η τρίτη στην κατασκήνωση «Γλάροι» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Αναλυτικά οι τρεις περίοδοι  του PAOK Summer Basketball Camp:

Πρώτη Περίοδος: 19-24 Ιουνίου 2017 (6-12 ετών)

Δεύτερη Περίοδος: 26 Ιουνίου-1 Ιουλίου (10 ετών και άνω)

Τρίτη Περίοδος: 2 Ιουλίου-9 Ιουλίου (6-14 ετών)

Το PAOK Summer Basketball Camp παρέχει τη δυνατότητα ποιοτικής προπόνησης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena και στις δύο πρώτες περιόδους με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα πραγματοποιηθούν επιστημονικές αναλύσεις των βασικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης, στοιχεία απαραίτητα για όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος.

Οι συμμετέχοντες στις δύο πρώτες περιόδους του camp θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση μία παιχνιδομηχανή X-Box, επίσημου υποστηρικτή του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program.

Πληροφορίες Εγγραφής: www.paokbc-academies.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Γιώργος Βαλαβανίδης: 6975601645 Μίλτος Χατζηγεωργίου: 6972844234

Διαβάστε ακόμη...