Πρώτο τεστ με την Best Balikesir

Tον πρώτο του φιλικό αγώνα για το Pinar Cup, θα πραγματοποιήσει απόψε ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στη Σμύρνη την Best Balikesir.
Πρώτο τεστ με την Best Balikesir

O αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Karsiyaka, που διοργανώνει το τουρνουά Pinar Cup, θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα μεταδοθεί σε live streaming από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook (https://www.facebook.com/PAOKBasketballClub/) μέσω της διεύθυνσης https://www.kskbasketbol.net/kskbasketv/

Η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ Best Balikesir, είναι εν νεοφώτιστη στην Α1 του τουρκικού πρωταθλήματος, έχει κάνει δε μία πολύ σημαντική επένδυση και ένα ισχυρό και πολύ ακριβώς ρόστερ. Ξεχωρίζουν ο Vladimir Golubovic των 2μ.13 που στα 30 του χρόνια επέστρεψε στην Τουρκία, οι Αμερικανοί John Selby (25, 1μ.88), Austin Nichols (34, 2μ.00), Mike Green (31, 1μ.85), Ike Ofoegbu (31, 2μ.05), αλλά και ο Leon Williams (30, 2μ.03), που πέρσι αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την ομάδα της Καβάλας. Προπονητής της Best Balikesir (χορηγός και βασικός χρηματοδότης της οποίας είναι μεγάλη εταιρία ενέργειας από την Τουρκία) είναι ο Mete Babaoglou.

Χθες το βράδυ και στο πρώτο παιχνίδι του Pinar Cup, η Karsiyaka νίκησε 88-80 την σημερινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Best Balikesir. Για τους νικητές, πρώτοι σκόρε ήταν οι Dajuan Summers (29), Mateusz Ponitka (15), J'Covan Brown (13), ενώ για την Best Balikesir οι: Josh Selby (16), Michael Green (15) και Leon Williams (14).

Διαβάστε ακόμη...