«Ο Σαββίδης παίζει το δικό του ρόλο στα δρώμενα όλου του ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr:  Ο παράγοντας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στην εκδήλωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Παλατάκι.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Σαββίδης παίζει το δικό του ρόλο στα δρώμενα όλου του ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παράγοντας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, και μίλησε για την εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έλαβε χώρα στο Παλατάκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μπεκιάρη:

Για το μήνυμα της γιορτής: «Το μήνυμα της γιορτής ήταν ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε 90 χρόνια συνεχούς ιστορίας και θα συνεχίσει. Ήταν όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Παλιές δόξες του συλλόγου και παράγοντες. Το συναισθηματικό στοιχείο ήταν πολύ έντονο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη Σαββίδη: «Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να είναι στη Θεσσαλονίκη, παρότι ήταν επίτιμος προσκεκλημένος. Δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό από όσα δήλωσαν οι άλλοι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Παίζει το δικό του ρόλο σε όλα τα δρώμενα της οικογένειας και όχι μόνο στην ΠΑΕ».

Για την οικονομική υγεία που έχει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Για να πάει ένας σύλλογος μπροστά, απαραίτητη είναι η οικονομική υγεία. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει μέσα στο βάθος των χρόνων να πορεύεται με πενιχρά οικονομικά μέσα. Υπάρχουν άτομα που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, όπως είναι οι έφοροι».

Ο στόχος για το 2016 και τα επόμενα χρόνια: «Όπως είπε και ο κ. Κατσαρής, σκοπός μας είναι ο μαζικότερος αθλητισμός στις νεότερες ηλικίες και στις μεγαλύτερες ηλικίες ο πρωταθλητισμός. Σαν ερασιτεχνικό σωματείο δεν μπορούμε να έχουμε μόνο πρωταθλητισμό. Η συνολική αποτίμηση των αθλημάτων είναι θετική. Το 2016 πήραμε το κύπελλο στις γυναίκες στο χάντμπολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ στη Σύρο. Ο κόσμος γίνεται ΠΑΟΚ γιατί πρεσβεύει κάποια πράγματα και όχι μόνο για τους τίτλους».

Τέλος, ο Άκης Μπεκιάρης ανέφερε: «Στο νέο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν τουλάχιστον έξι άτομα που είναι από 40 μέχρι 50 ετών. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Όποιος πιστεύει στις δυνατότητές του και μπορεί βοηθήσει, οι πόρτες του Ερασιτέχνη είναι ανοιχτές».

Διαβάστε ακόμη...