Ο Αντώνης είναι εδώ!

Από inpaok.com: Μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, ήταν η πρώτη συμμετοχή του Τέρι Αντώνης στο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Ο Αντώνης είναι εδώ!

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής μπήκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ως αλλαγή στο 84΄ και το γεγονός ότι αγωνίστηκε έστω και λίγο, σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι ,από την μία αποτέλεσε έκπληξη, από την άλλη όμως και δικαίωση για τον ίδιο.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε από την Αυστραλία, ως ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες του πρωταθλήματος αλλά ως τώρα είχε αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς Κυπέλλου.

Κανένας δεν αμφισβήτησε στον ΠΑΟΚ πως ο νεαρός παίκτης έχει περίσσιο ταλέντο. Ωστόσο ήταν φανερό, πως χρειαζόταν χρόνο να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες, στην νέα του ομάδα,τις πιο δυνατές προπονήσεις, τον μεγαλύτερο ρυθμό αγώνων αλλά και να μπει στην νοοτροπία των πιο επαγγελματικών συνθηκών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου δεν αρκεί απλά να είσαι ένας ιδιαίτερα καλός παίκτης αλλά και μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Ο Αντώνης έδειξε πως έχει ένα προτέρημα, το οποίο και είναι αυτό που τον έφερε ως την πρώτη του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο: το πείσμα!

Ο Ελληνοαυστραλός ούτε το καλοκαίρι που ήρθε αλλά ούτε και το χειμώνα, δέχτηκε να παίξει δανεικός σε μικρότερη ομάδα και δήλωνε έτοιμος να παλέψει με υπομονή, για μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να, που αρχίζει και τα καταφέρνει. Όλο αυτόν τον καιρό έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε με επαγγελματισμό παρά το γεγονός ότι τόσους μήνες τις περισσότερες φορές δεν ήταν καν στην αποστολή και πλέον σιγά, σιγά δείχνει πως είναι... εδώ!

Μάλιστα το νεαρό της ηλικίας του,δίνει και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την ελπίδα ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να γίνει ένας ακόμη πιο χρήσιμος παίκτης της ομάδας. Άλλωστε το ταλέντο το έχει και στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά είχε δείξει αρκετά από τα στοιχεία αυτά που ανάγκασαν τον Φρανκ Άρνεσεν να επενδύσει το καλοκαίρι πάνω του.

Διαβάστε ακόμη...