«Ο περίγυρος Σαββίδη τον οδηγεί σε λάθη»

Από arenafm.gr: O Βασίλης Οικονομίδης μίλησε στον Arena fm για την γιορτή των 90 ετών του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο περίγυρος Σαββίδη τον οδηγεί σε λάθη»

«Ήταν συγκινητική στιγμή. Έχουμε ακόμα επαφή με τους παλιότερους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μένει μόνιμα στο εξωτερικό, αλλά θα πρέπει να έρθει πιο κοντά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Να καταλάβει την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ενότητα. Αυτό που είδαμε χτες είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω αυτό θέλει και ο κόσμος. Να έρθει και να κουμπώσει με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι έξω από την οικογένεια.

Ενώ έχει επιθυμία να βοηθήσει, έχει όμως πληροφόρηση από δικό του περίγυρο. Αυτός ο περίγυρος τον οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Όσο καλή διάθεση να έχουν δεν αφουγκράζονται αυτό που λέμε εμείς. Δεν μπολιάστηκε το έξω με το εδώ. Εκεί μπορεί να ήταν ικανοί, εδώ όμως δεν μπορούν. Το διοικείν δεν είναι τεχνοκρατικό.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έχει μια εμπειρία τεράστια στο διοικείν. Είναι ο πιο νοικοκυρεμένος σύλλογος. Το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ υψηλό. Οργανωμένη οικογένεια, με μεράκι, με τίτλους χωρίς να χρωστάει σε κανέναν. Είναι αυτόφωτος ο Ερασιτέχνης».

Διαβάστε ακόμη...