«Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή»

Από metrosport.gr: Ο ποδοσφαιριστής της Σιόν μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και στην καριέρα του
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Σιόν, Φάνης Γκέκας, και μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελβετία, για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Γκέκα:

Για το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο Κύπελλο: «Είναι ένα ντέρμπι. Αμφίρροπο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Καλύτερα θα ήταν σε ένα παιχνίδι να τον αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ. Το έχει αποδείξει ότι αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, θα τα πάρει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Παίζει ρόλο ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να πάει πρώτα στο Καραϊσκάκη. Να μην δεχθεί γκολ στην Τούμπα».

Για το ζευγάρι ΑΕΚ – Ατρόμητος στο Κύπελλο: «Καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είναι δουλεμένη και καλή ομάδα. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα».

Για το γεγονός ότι πλέον αγωνίζεται στη Σιόν: «Είμαι πολύ καλά και βρίσκω τα πατήματά μου. Είχα δύο μήνες που ήμουν χωρίς ομάδα. Έκανα προπονήσεις με την Κέρκυρα και τώρα άρχισα να παίζω. Τελευταία λύση ήταν για μένα η Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή που γύρισα στην Ευρώπη και σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Έχω υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Άμα είμαι καλά θα τα καταφέρω. Έχω δείξει ότι μπορώ να τα καταφέρω σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και αν είμαι».

Διαβάστε ακόμη...